За да нема вакви молења секој ден, мислам редно е да си ги воспитате децата, дека некој ако нема телефон дека не е ништо страшно, дека не треба да ги исмеваат. На крај краева, шо к ќе им е телефон? За да флексаат во школо? Купете им на дугмиња некој, за ало и чао.А не, ги пуштате у 4то одделение со Ајфон11 и после ребраат други деца. Значи не е само (ова више 1000ти пат го пишувам), не е само да им даете телефон и пари и нек си ебат матер. Малце треба да се свртите дома, да видите шо растете по дома. Ова се чудовишта.Утреден може вие од милиони на сметка да останете со прстот у уста, и шо сте добиле со тоа? После вашето дете некој така ќе го ремети. Ваков пост ко овој, на 2 дена гледам шо се вика у ЖДМ.Пола молат за храна, пола за телефони, ПОШО ИМ ГИ ИСМЕВАЛЕ ДЕЦАТА У ШКОЛО.
Поголема кривица имаат родителите на оние што си ги воспитуваат децата да се потмсеваат на други отколку на овие што молат.
Нели нешто викаа дека годинава нема да се смени сега саатот и дека ќе си остане на летното сметање. Подобро така да останеше сега да не можеш нормално да функционираш, повеќе од пола време темница
Зимското е природното, летното не. Нека не менуваат. Мене па ова ми одговара повеќе, инаку во зима сабајле би било до покасно темница, тоа не ми се свиѓа.