Таа Вера Јанковиќ лезбејка со тапија, се слика стално со една плава идат на одмори ова она. Само со лезбејки се дружи.
Ова сум јас. Го смрзнав мм. Сеа ептен не можам толку ради детето. Не знам да објаснам зошто е така, само знам дека имам потреба свеж воздух да ми влага дома. Е сеа Скопскиов колку е свеж, у пм
Јас не како, туку стварно останувам без воздух. Мириси од многу готвено, ако сум некаде каде што се грејат на дрва и имаат претерано, некое непријатно цвеќе или ПМС на најјако... Мора да отворам сè инаку не можам да дишам.
Научниците, повеќето луѓе - Без 8 саати сон дневно не може човек да функционира. Јас - *се чудам како некој функционира СО 8 часа спиење. Можеби 8 саати ама поделени. Ако спијам 8 саати по ред ноќеска нема шанси да бидам нормална.
Сонот е многу важен. Секој способен доктор ќе го каже тоа. Природата сама покажува дека ноќта е за сон, а не за лутање по град. Природно во ноќта се лачи еден хормон што го нема преку денот за полнење батерии. За правилно функционирање на мозокот. Самио човек гледа дека кога не спие доволно е раздразлив.
Блазе тебе. Јас морам да се наспијам минимум 8 часа за да функционирам. Обично спијам по 9, некогаш по 10.
Исто. 9-10 часа ми се идеални, највеќе сум наспана тогаш. А, многу ретко успевам да спијам толку зошто обврски рано сабајле чекаат, па вечито се борам со чувство на недоволно спиење.
Јас кога долго спијам одеднаш после ко пијана сум Повеќе ми одговара помалку сон ноќеска, а плус дремка во тек на денот. Еднаш летово буквално бев вечерта излезена, ноќеска не спиев ич, следниот ден рано Водно го искачив ко ништо
Како да се излезе на крај со луѓе што мислат дека сè најдобри во сè и во секој можен поглед? Како да ги натераш да те остаат на раат и да си лечат фрустрации кај некој друг?
@en5 те прочитав ама ај реков да не те цитирам таму. Веројатно ти е свежо сеуште и си мислиш на некој начин дека не вредиш. Затоа МОМЕНТАЛНО не можиш да го прежалиш. Секој ден ко че станиш сабајле погледни се во огледало и запамти дека вредиш многу повеќе од него и не треба да го ставаш пред себе си, верувај ме, не вреди.
Веројатно ме погоди највеќе тоа што одма најде нова девојка. Не очекував толку брзо. Не се разделивме поради неверство, но сега ме мачи и ме копка да не правел нешто додека сме биле заедно. Нема да дознаам никогаш, но болката ќе ми остане. Нема врска, животот оди понатаму со или без него. Тука само си се искажувам, надвор од тука не го ни спомнувам.