Постари генерации почнаа со другови(проклет комунизам), па со дечки што го продолжија и помлади. Пеер малце чудно. Брат чудно. Нема сјаен назив.
Ја видов Џесика Алба на слика од гала балот, ваква сум , убавина природна плус фустанот,сон . Овие нашиве јавни личности треба да земаат пример од нив.
Сепак подобро од "срце", "душо", "миличка" и други лигавења проследени со писклив звук кој ја преминува горната граница на спектарот на слухот. И 3 цмокчиња секако. Ањњњ, мњаа, мва.
Тие цмокчињата најлошо нешто особено на најјако. Ќе ги чујам и ќе ми се иритира кожата. Некои не сфаќаат дека има луѓе на кои им пречат некои звуци.
Во Иран сите девојки кои протестираа, кои беа фатени и се затворени ќе проверуваат дали се навини. Ако се невини, ќе ги дефлорираат, за да не можеле у рајот да идат. Нема. Нешто. Поодвратно. Од. Религија. И. Религиозни. Забеготини. И сите што не мислите вака да ме блокирате, да ме мјутнете и да не ми се припарувате. Мрш.
Човек да не поверува колку болни глави има во овој свет, релегијата да ти е оправдување за твоја лоша постапка. Да ги прашаме тие болни глави дали се сигурни со докази кој каде ќе оди и дали постои рај или пекол и кои постапки носат до рај кој до пекол а зар сите ние луѓе на планетава не сме грешни?
А во меѓувреме во МаЌедонија, сеуште кај некои мажи владее мислењето дека разведена жена не чини. "Чим оваа е три пати мажена, нешто не е во ред" А, што правиме со мажите, тие што се по три пати или повеќе пати разведени?