Ne znam dali ova e soodvetnata tema, dokolku ne e slobodno bristete / premestete mislenje. Dali ima nekoj/a tuka sto prestojuva i raboti vo Republika Irska?. Dokolku ima pisete mi vo lp
Спојлер: Не е за гадливи Мокрачите во лаборатирија оставени во обични пластични чаши, тоа бактерии тоа гнасно. Кога дојдов дома од работа одма под туш ника по гадно не сум се осеќала.
Тоа дома се прави, однапред. Е сега на клиника треба да има… ама ќути си трај си. Многу пари се во прашање.
Абе има луѓе што уште во тегла носат урина, во тегла од слатко Иначе, во која и приватна лаб да однесеш урина така ја примаат само ставаат бројче. Не се замараат да ти ја претураат. Евентуално ако таму побараш чашка и тогаш ја оставиш.
Не знам ама за парови освен држење за рака, кратка гушка и краток цмок бакнеж, све друго ми е претерано и кринџ за во јавност. Додуша мене и ствариве ми е непријатно да ги правам ако некој може да ме види.
Нена ти селективно си бираш што ќе прочиташ и сфатиш Знам јас зошто се собира 24часовна урина муабетот беше друг ама океј
Мене 4 другарки ми отидоа да живеат надвор од Мк, а со две бев баш преблиска. И братучетка исто преблиска појде ама се врати за скоро, ств ми е многу тажно, мислам секој иде за среќа, подобри услови ама си фалат
Леле остај.. Мене внук ми ми се спрема сега, срце ми се кине а знам дека овде нема иднина.. @Anie93 Погрешно сме се разбрале ))
Не би да колнам ,ама и незнам што да кажам.. Дури и кога се давиш и онаа сламка за спас не ти ја даваат.. Каде живееме
Едини луѓе за кои би платила да идам на концерт а знам ќе направат растур - Ед Ширан,Еминем, Ники Минаж и Бекстрит бојс.
Алал да им е за неспособноста, па нека не се брзаат на луѓето болни од рак не им се брза, ц ц ц каде живееме ние, па уште дава вакви изјави. Кај ги наоѓаат овие неписмени, неспособни мизерни кадри... ми текна, од партија и тоа оние за ништо што не ги бива, затоа што способните си заминаја од тука.