Од супер моќи поседувам - ќутење и бркање своја работа. Ми се чудат некои како во канцеларија сум си ја бркала работат и не сум зборувала многу. Е тоа е тоа, таа сум.
Го испушти најглавното: Горење на отпад увезен од страна со цел полнење на политичарски скинати џебови на сметка на здравјето на народот.
Добро бе уште колку вакви гадови ќе има?! Значи,манијаци. Шо ако и кренеш рака на жена ти?Ќе се напраиш посилен? Секакви лудаци има.
дур не се воведе смртна казна, или бесење на плоштад. Знаат да отвараат Устав за промени кои го денационализираат и асимилираат македонскиот народ, а не знаат да стават ригорозни казни за вакви говеда. И после кога ќе прочитаме дека жената си го заклала мажот, сите се као woww omg епа омг, на сите еден ден ни` прекипува
Ова е најнеопходно.Се повеќе се праат мажите гомнари. Спојлер П.С. Знаев дека ти ќе го цитираш мислењето.
еее јас ли хахахаа се знае која прва ќе рипне. Ме научивте веќе. абе само ќутек, електрични столици буквално за вакви некои работи, мозокот ми влага у црвена зона (шо мислам дека е очигледно..), и ми врие внатре
Како може на 7 , доколку детето е родено до 31.12 мора да почне прваче со 5 год и 8 месеци. Само тие што се јануари може да бираат дали ќе оди со 5 и 8 месеци или со 6 и 8 месеци.
Може, доколку детето не е спремно и за тоа добива потврда од заводот за деца и младинци. Не би да развлекувам, само одговорив дека може и прваче да е на 7.
Колку само треба да имаш промашен живот за да ти се свекрвата /јатрвата постојано во мислите и да го анализираш секој нивни збор? Млади луѓе со иднина, со деца по цели денови пишуваат по форуми за свекрвата и јатрвата. Господ да ви е на помош.
Мислам дека никој не ја разбрал суштината на Блек Фрајдеј. Еднаш годишно се става повисок процент на попуст, а она мизерното 25% никако не е попуст.