Ајдее, зошто ваков хејт против велешанките? Епа дека велешанките се преселиле таму де. Ајде доста натпревари, сите с(м)е убави.
Тие што ги познавам, некои живеат и во Скопје, а се од таму не ми се убави, имам некој впечаток дека не ми се баш нешто за мој вкус. Можеби само погрешни познавам.
Jesus Christ superstar ...мислиш за норвежански вс италијанки станува збор...една педа земја, па уште специфичните генетски разлики на велешанки вс охриѓанки или шоидае Мислам научно е докажано дека битолчанки се најубај, се друго е скроз непотребен муабет Од мажи- Хрвати
Јас се извинувам гужи шо сторив на темава, ама стварно Струмица се покажа како културен народ хахха. А велешанки ми беа отсекош убај, и то шо имам запознато и то шо сум видел онака ко че патувам за СК, сето габаритет по мерка моја. xD Че одам домазет за струмичанка.
Малку се шалиме. Иако мене Охриѓанки највеќе ми се допаѓале кога сум одела таму, личен вкус. Битолчанки може се дотеруваат и се тоа ама на лик со убави црти баш не ми оставиле впечаток како Охриѓанки кои се на лице некако преубави. 100 луѓе, 100 вкусови.
Што е разликата меѓу било мажи или жени во градови од земјава? Да е за различна раса или различна земја ај, некој што си има специфични црти или тен ама кај нас нема никаква разлика меѓу жени/мажи од Охрид и Скопје и Битола и така натаму.
Od kaj znaesh deka bile ohrigjanki? Moze turisti bile, isto ko ti? Nishto lichno protiv nikogo, temava e presmeshna
У реду је Stark, нема потреба од извинувања и објаснувања, the heart wants what the heart wants, како и да е фала ти за комплиментите. And than he said this... Темава си прогресира маестрално во непознати и неизвесни правци.
Реков и претходно, велешанки отсекош ми биле број 1, ама денеска Струмица ми го освој срцето па че видиме.
Ne tolku nepoznati de, ama aj, moze jas sum vo zabluda Beauty is in the eye of the beholder, ama kaj gleda toa okoto e druga rabota Ti sedi tamu, Vnatreshna lepoto, nikoj nema da te zabelezi i zbori po forumi
Битолчанки се најубави. Струмичанки и гевгеличанки најзборливи. Скопјанки често се доселени, со синдром Стар скопјанец ретко се дружам
Јас сум стар скопјанец, буквално и само со скопјани се дружам и не сум имал муабет за да ги понижувам или оговарам овие од периферијата и други градови.Не знам каков комплекс имаат овие од други градови и што одма за градот се фаќаат.Толку го мразите?
Во Скопје сум родена, повеќе од пола живот таму поминат, и таков стар скопјанец не познавам, жими се. Мислам дека постојат 5, 6 такви, повеќе е легенда отколку реалност . Знак на распознавање им биле гулабите
Пола живот?Јас цел живот, 30 години ми е поминат во Скопје.Пред тоа за 4 колена знам што живееле во Скопје, а за време на војната во Битола се криеле.