Знаете она кога ќе ви влезе некоја песна во глава и си ја пеете цел ден, епа јас се будам и почнува некоја песна да ми се врти во глава како во сон да сум ја слушнала, (и тоа се српски некои од пред сто години) еве денес иде помешај ове ночи црну и златну
Тврдам дека сум највредната, најдобрата и најфината домаќинка во Скопје, а кој вели поинаку ми љубомори
Преку курот што сте се преселиле настрана.Тоа не ви дава за право да ги реметите другите дека сте повеќе успешни ,а работите на црно за 1000ев . Факајте патот преумни ни едни,искомплексирани. (зборувам за околината окулу мене ) .Господ не се фаќа за муда со редење роба во маркет за 1000ев ,ама кој да ви каже.Додека не ме чепкате нема да слушнете лошо ,ама вака ќе јадам говна за вас.
Драго ми е како за себе иако не те познавам. Од постови што сум читала и што секогаш си ми дала убав совет осеќам си прекрасна личност
Шо во последно се потврдва ко точно е, дека ме привлекват одредени карактеристики кај одредени луѓе. За пријателство и за entertainment, сите шо ги гледам и голем % со кои се дружам се ND. Исто така сите мажи шо ќе ме привлечат се токсични. Сите имаме тип де. Како успева "носот" да насети, еве не знам. Бар да грешаваше.
Абе до носот е. Ептен ги одбира да се вакви, генерално пребирлив е. То шо смрди на скапано, то го намирисва.
4месеци поради одредени причини не бев во можност да работам, пола од времето ми беше супер, наспана одморена, шетање, одмори, викенди, свадби, прослави.... Задниов месец ми е прениско расположението, си пореметив биоритам и се. Шетам и сега натака навака ама веќе онака ми е, меех. Стварно работата го прави човекот... Вчера пратив прво cv на оглас па нека е со среќа....се надевам наскоро ќе најдам работа затоа што во спротивно....
Мразам насилници. Секој што е насилен, вклучувајќи ги и децана, треба да биде пикнат во установа и да не излезе додека стручни лица не потврдат дека има прогрес и промена на подобро. Као... никој не е должен да трпи насилство, агресија, гнев. Ме боли курац кој како е воспитан и низ што поминал. Секој е должен да работи на себе да биде подобро битие, а ако е неспособен сам тоа да го направи - право во установи на помош.