Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Musicallinmylife

Musicallinmylife Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Да треба таков закон еднаков за сите, ама намерно го прават ова сите власти не треба да се има доверба во ваквиот систем вакви закони си носат за да си го оправдаат така наречениот фашизам на мало, заради тоа се бунам.

2. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.006
    Tumblr_l_35084281332447.jpg

На Nausicaa и INNERBEAUTY им се допаѓа ова.
  3. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Хаха тоа кај вас некои опасни бабиња во форма се
    3C15C2F2-32A8-4C4A-9AB8-EE4F25F088DA.jpeg
    во иднина пушташ нога за сопка и чао

На minne992, GirlLove и Feminka22 им се допаѓа ова.
  4. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.495
    Допаѓања:
    5.563
    Сакаш да кажеш дека диктаторот ќе си продолжи патолошки по старо, се додека не добие јасно и гласно НЕ и/ ДОСТА?:o
    Да де, Били сам си кажа дека ќе продолжи да си владее со...овај го спасува светот де со секоја наредна пандемија и како знае и умее, што чудење сега.
    Да, овој Били
    Перење мозок или да не речам нароТски е*ење У здрав мозок во тек.*
    https://www.factcheck.org/2022/10/s...us-that-pfizer-trial-didnt-test-transmission/
    The COVID-19 vaccine clinical trials were designed to study the vaccine’s safety and efficacy in preventing symptomatic disease, not transmission.

Да, но беа главанта причина за задолжувањето на вакцината и губењето работа( вклучително и на медицински лица) поради одбивање на иста, so you see the problеm no, или се правиш на тошо така малце?:?:

А нешто од ова да не има по вестиве?:?:
    https://rumble.com/v1y4u78-foot-lon...s-pathologist-dr.-ryan-cole-w-dr-kelly-v.html

https://rumble.com/v1sm1gq-ed-dowd-...ed-in-2021.-what-changed-w-dr.-kelly-vic.html

https://rumble.com/c/DrDrew

Последна измена: 12 декември 2022
  5. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.495
    Допаѓања:
    5.563
    Последна измена: 13 декември 2022
  6. KeZzY

KeZzY Нов член

Се зачлени на:
    12 декември 2022
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    1
    Zdravo sakav da prasam dali se uste se davat socialni stanovi dali znae nekoj dokolku znae neka mi pisi ako prasajnevo ne e za tuka slobodno neka go izbriset.

На Kikyi му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SigmaMan

SigmaMan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    689
    Што мислите за тикток? Некои профили се полни со глупости но на некои има корисни работи. Вреди да се креира акаунт или не?

**Плус: препорачајте профили со хумористична и "направи сам" содржина.

8. Eda80

Eda80 Нов член

Се зачлени на:
    12 декември 2022
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    8
    Вреди,ти ќе си заследиш тоа што те интересира тоа ќе си пратиш,а за глупости секаде има не само на Тикток

На SigmaMan му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Тие шо седите со колите со 4 жмигавци, на сред Партизанска, и ве нема уопште у колите, нов круг од Пеколот за вас за да се напраи.
    Сфаќам итно-итно. Ама на 100м коли со 4 трепкачки, не ќе да им е на сите толку итно. Ама не е фер. Прво тие ленти се за автобусите, второ и онака има гужва, уше да се вртат сите околу нив, да се учука некој. И онака смен,,саглам” народ
    Морав уште од сабајле да си кажам

На cresa-jagoda и cavalli им се допаѓа ова.
  10. Alm.

Alm. Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2022
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    2.121
    Зависи што следиш. Јас на пример гледам видеа со рецепти и готвење и полесно и едноставно ми е да ги гледам таквите кратки видеа отколку цели епизоди од 30 мин да гледам. Таквите не ги ни гледам туку вртам побргу до крајот оти немам трпение 30 мин да гледам.
    Интересни ми се и видеата кај што чистат, посебно чистење тоалети :D, ме мотивираат понекогаш.
    Си ги следам и некои од типот на get ready with me, па и тоа ме инспирира понекогаш како да ја комбинирам облеката :D.

Еден од омилените тик токери ми е balkandad. Има и инстаграм. Интересен е :D.

Генерално мислам дека за деца и те како може да биде контрапродуктивен оти стварно има многу глупи работи и деца како деца не секогаш знаат да направат филтер. Ама па глупи и контрапродуктивни работи во денешно време може да има и на другите социјални мрежи, така да со надзор од родител и селекција на содржината, зошто да не.

Под деца, тука не мислам на седум-осум годишни деца, туку на тинејџери - и тие ми се дечишта мене :D. Седум осум годишњаците мислам дека се мали за социјални мрежи и за телефони воопшто.

На cresa-jagoda и SigmaMan им се допаѓа ова.
  11. Musicallinmylife

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Па веќе сме под диктатура. Како што не мора со војска да окупираш една земја се виде тоа.

12. Radler

Radler Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2022
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    1.629
    Не сум вакциниран, ни регистриран дека сум прележан (прележав 3 пати на нога како обична настинка, да не беа дома со симптоми, немаше ни да ми текне дека и јас сум), па пак не се замарам со ова. Мислам дека помина фамата со корона и залудно им е ова сега се.
    За морбили поддржувам, такви важни вакцини што се докажани со години како ефикасни, неписменост е да не ги ставаш и да си ги загрозуваш децата. За корона вакцината, не се ни докажа дека некоја заштита и имунитет прави, такво ѓубре да форсираат е чист профит за мене. За 10-20 години кога ќе е добра испитана, друг муабет ќе биде за неа. Сметам дека е непотребно што сега носат такви закони, но сакаат за во иднина ако има нешто да се легално заштитени, што до некаде и можам да разберам.

13. Musicallinmylife

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Те разбирам, и јас поддршувам други вакцини што сме ги примале како деца без тие вакцини човештвото ќе беше загрозено ама вакви измислени вируси како ковид не верувам исто мислам чист профитализам, ама ако се сеќаваш имаше ваков закон и беше на сила, само што е маргинализирана една група на луѓе тогаш си го оправдуваа со законот, и сега ќе биде ако се појави нешто ново или се зголемат бројките на заразени, повторно ќе повторам иако сега законот нема смисла пак сум против него заради тоа се бунам.

На see.emily.play му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.140
    Допаѓања:
    180.968
    Идеално- стално да има мажот помалку од 39:wasntme::D
    Ама ова врска нема со ковид. Чисто така, за по потреба, ко ќе им текне на пример дека е епидемија:angel:
    Види на пример колку неславно завршија мајмунските сипаници, никој не ги ни примети, а не пак да се вакцинира:|
    Сдк, во кратки црти- банда криминална на власт секаде:smoke:

На marlonbrando69, Feminka22 и see.emily.play им се допаѓа ова.
  15. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.355
    Преслатки се сите со божиќни нокти. Што е следно, Исусово рождение на нокти, дева Марија? Хм?

На GirlLove и bicycle им се допаѓа ова.
  16. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.960
    Допаѓања:
    15.965
    Исто ко со фотосесииве за Нова Година.

На simoncelicius, marlonbrando69 и Matotheja им се допаѓа ова.
  17. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Си слушам рандом музика на тел и случајно иде текст “ I don’t fuck with you” така еден ритам забавен, си викам од кај ми е позната песнава…:^)
    Си се чудам така и ми текна на девојчето и татко ѝ (професорот) од еден филм кога настапуваа на бина пред цело школо и се опушти девојчето почна да пее :rofl: , баш песнава ја пееше и сите беа како :o wtf.
    Растури таа со “i ain’t fuckin’ with you”.

На marlonbrando69 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.960
    Допаѓања:
    15.965
    Преку глава од сториња, постови, слики со Њу Иар..

Олабајте

На simoncelicius и marlonbrando69 им се допаѓа ова.
  19. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Има ли нешто што сакаш и не ти смета? Уживај малку во ситни работи, многу посреќна ќе бидеш. Пробај да си направиш новогодишна атмосфера и да ти е убаво. Подобро е луѓе да се радуваат на нешто, а не да плукаат по се. :) Подобро е за психичката состојба и за самите нас. Вака само со негативна енергија и неубави чувства се полниш. Не гледај толку црно на се. Животот има и убави страни, зависи од која перспектива гледаш. :sun:

На Gosh, Estranged, Avery и 22 други им се допаѓа ова.
  20. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    418
    Одвај чекам да се промени, да се промени на подобро … среќна сум ама ми фали тоа делче да среќата биде целосна :l:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.