Никаква празнична атмосфера во Скопјево. На плоштадот ниту една украсна светилка, се уште нема ни елка. Булеварите сиви и темни. Не се знае, оваа година, дали воопшто ќе има било какво празнично украсување.
Таман закажав за фарбање, толку сум под стрес шо скалпот почна пак да ми се лупи. Место на фризер требаше на дерматолог да закажам. Ама не сериозно, дур најдам термин се излупва делот и ми поминва и дур не сум под стрес пролонгирано немам мака. Можда треба да закажам и активно да се носам во стресни ситуации и до закажаното да стигнам со вцрвенет и лупен скалп на доктор.
Енергетса криза дека изгледа. Ништо секој да си купи свеќа и да си ја држи во рака, или со мобилните ќе правиме ѕвезден небо по улици, сами ќе си правиме новогодишна атмосфера.Toa e, сам ако не си ја завршиш работата ко што нaликува, никој нема.
Па социјални мрежи се за тоа, да споделиш нешто...подобро добро отколку лошо Не дај Боже да не ти е до славење да се соочуваш со мака некоја па да си тажен, во спротивно убав период...светла, лампиони, елки, желби, прошетки, подароци, филмови божиќни. Има многу убави работи Си земам идеи од луѓе плус
Кога не ти се допаѓа нечија содржина на социјални мрежи има unfollow/unfriend или mute во најмала рака, ама зошто да е просто ко можи да е комплицирано.
Сакам да кажам дека најтешко ми е ко ќе треба да преќутам за поклон, пример сикрет сента. Колку ќе ми олеснеше да ѝ пратам слика на другарка ми, да ми дај памет, и за нашите поклони како шо ми даде за со другите другарки шо се даруваме. Ах. Не барам многу се ми е купено, ама сакам да го види и јас да видам реакцијата оти познава чоекот и та и да видам дали исто перцепираме. Ама нема, ќе си чекам до дарување. Годинава решив дека НЕ се давам за кој ми е поклонот, и поважано, шо е. Инаку со сите шо се даруваме, јас сум Том Холанд во друшвата шо не додржва од ќеф и се кажва.
На Данела Арсовска да и се додели втор мандат..Браво жено те бива за се освен за она за кое си платена да го сработиш.Се слушаме ли Данелче??
Времево е створено само за некоја планинска куќичка, чист воздух и меко чисто снегче (а не црно и замрзнато како што станува во големите градови). Wish I was here.
Се разбудив наспана, сега еден Божиќен филм па китење на мојата елка Убава среда. Ако не го перцепирам болното грло
Денес добив многу чуден е-меил од некој си Индиец, Бангладешанец или Пакистанец или што и да е... Ми пишал: - Hello sir Billy (тука правото име), how are you today? Му вратив: Hello sir Diwali (тука правото име). I'm good. Thank you. How are you today? - Hello sir Billy, I am good. What about you? - Hello sir Diwali. I am also good. How about you? - Hello sir Billy. Thank you, I am also good. How do you feel today? - Hello sir Diwali. I feel good today. What about you? Осеќам дека ако уште еднаш ми пиши "како си денес" дека ќе му се отворам како на роден брат и ќе му ги кажам сите проблеми што ме мачат во последниве 5 години.
Мојата 4 ( скоро 5 ) годишна ќерка денес се скара со Дедо Мраз. Е цело време сите викаат личи на татко и ама табиет на мајка и. Му памти од лани дека не дошол преку оџакот кај неа Во една реченица сврза 10 збора во секунда. Човекот кулутрно и се извини и и рече годинава ветувам Јас нормално платив 50 ден за сликање со него и се извинив