мамицата мамина ваша, шо е проблемот со вас бе? има некои луѓе шо очигледно се осакатени во мозокот https://sitel.com.mk/dvajca-skopjani-se-zakanuvale-so-rachna-bomba-vo-polna-diskoteka ова е улицата кај Железничка, вчера у Евент Центар немаше ништо, може у она House of Legends било баш ќе прашам
Јас живеев скоро две години таму и не запознав човек што само еднаш ја има посетено Малта. Самото место е некако такво, влегува во срце за брзо и има нешто што те тера постојано да му се враќаш Кога ќе ми текне на почеток колку го хејтав цел остров, некој да ми кажеше дека толку ќе ми биде криво пред одење, луд ќе го направев
Паметно и искрено за тоа ми е најмногу криво, што толку ни беше блиску, а не се организиравме да отидеме. Ама друго е кога живееш, со обврски, со се останато и цело време денес, утре и на крај ништо ама здравје, некој нареден пат.
Дали очекувате да Ви направат добра фризура ако фризерката е бушава? Како бомба во главата да и паднала?
Ама претеруваат со цениве за Нова година, за три саати, со некој анонимус пејач кој што никој не го знае, 3500 денари..