Направи си панцир од лампиони и бандажи и слободно ќе те газам. Алачки III. Оваа Безименка нема прилика да не го спомне тој дечкото. Што дечко ќе беше, редок како алтан, силен како арслан.
Нема , госпогицава е заштитена. Порано виза за УСА ќе земиш отколку поклон у коверат кај неа да остаиш
Сакам да кажам дека штотуку ги открив овие рилс или како и да се викаат на инста и баш се заразив Најболни ми се од актерон Лето и неговиот изглед со синдром на Бенџамин Батн
Тешка зараза се, а не симнував тикток баш за да не губам време во гледање видеа. Ќе си речам да погледнам рилс 10 минути на инста, кога на крај сум заглавила гледајќи рилс 1 саат и повеќе.
Хахах истоо Иначе не знам дали го имаш гледано како танцува и која самодоверба ја има Преку 50пати го имам гледано https://youtube.com/shorts/mKKi7Se_kHU?feature=share
Изгледа во претходниот живот сум била мачка, друго објаснување немам за моето константно чувство на глад мачките јадат по 1679 пати на ден, ама барем не се дебелеат, е тука малку сум ја утнала работата