кој уопште иде на блајнд дејт? како и функционира тоа? сеа ти ќе ми речеш, Феминка22 ај утре да те запознаам со другар? и ја да не видам ни слика ни нишо? шо ако ми дое некоја ругоба, кај да бегам?
Физичка ругоба не е ништо страшно... Ќе испиеш кафе, ќе се поздравиш културно и ќе си одиш. Во тие што не се познаваат по изглед е вистинскиот хорор.
Не можам моите се во друг град ,г.мм не сака да се преселиме ,дадилка туѓинец како така и слични изговори на секое мое решение. Развод остана ама во тој случај треба да се вратам кај моите автоматски сум без работа а тие не можат да ме издржуваат и така ќор сокак. @mssuniquee не е само таа многу работи се во прашање ама ама таа ми ја донесе ,,точката на вриење ". @Dilajla123 ти благодарам на поддршката и убавите зборови.
No offence Не се праам курац ипол Ама има особи прв пат у 8 години шо ги читам, а се форумски идоли. Дали пишуваат у мајки, бебиња, толку шо ги неам видено, или ја нешо не гледам, не знам. Само чудно ми е.
На оддалеченост од 4 км. видов тројца кој со над дозволена брзина претекнуваа на полна линија. Па добре бе не знам како да ве наречам ,толку ли не мислите со тие мозоците колку на колибри.Ај вие,туку на некој ни крив ни должен душа ќе му земите. Па после кукате казните биле високи ,жалби по комисии .Абе веднаш одземање на возилата ,забрана за возење ,ама немаме држава ,затоа земате сила. Идиоти!
Што е проблемот? Зарем не треба да се стремиме кон подобрување на условите, а не кон плукање на оние кои го увиделе проблемот? Знаете дека речиси СИТЕ поминуваат вака, само им е претешко за да раскажуваат. На што личи коментаров... Замисли толку да е лошо, ништо да не кажуваат за сопствениот најблизок кој лежи во болница и да мора за македонски државјанин да ѕвонат во конзулат!!! И што? Излезе оваа сторија на интернет, а министерството баш им чуе! Како ништо да не се случило! А така како овој пример е на многу места! Мене ми е страв што почнавме вака да реагираме наместо да застанеме во поддршка на оние на кои им треба и сето тоа за да биде подобро за сите!
Кога треба да правиш испитувања за здравствен проблем што го имаш со месеци и оди на полошо и не знаеш дали да се осеќаш (малку) добро зашто ќе дознаеш конечно веќе што ти е или да се нервираш оти може да дознаеш лоши вести
Vrv na mudrosta vo makedonija na kraj na 2022 godina( znachi samo hronoloshki sme izlegle od Sreden vek): Sekoj (i zhenet) mozhe da bara( da se zblizhuva so drugi zheni), ama dolzhnost na drugite zheni e da odbijat. Definicija za vernost, a voedno i polova ednakvost. Makedonija, 2022godina.
Сакам да кажам: Во ред е забите да не ви бидат бели како вар, сосема нормално е забите да имаат некоја бледо бела боја, мислам дека не е нормално што толку многу форсирате да забите ви бидат бели како вар со некој си пенкала, црни пасти и не знам што уште.. А и од здравствен аспект, мислам дека забите си имат глеѓ која ги штити од расипување, и нормалната боја им е бледо бела, а не вар бела.
Никој не зборува за како раскинување долгогодишно пријателство со некој кој си го сметала за еден од најблиските можи да те погоди повеќе од раскинување на љубовна врска. Особено кога знаеш дека не заслужуваш таков третман и си направила сѐ во твоја контрола. I'll be okay... eventually...
Sakam da kazam deka ugostitelite vo Skopje uste ne mozat da se naucat deka se servira topla skara vo topol tanjir. Bev na dve prednovogodishni zabavi na razlichni mesta a hranata ladna. Masite skoro spoeni da ne mozes da se razmines. Vo red deka sakaat da zarabotat no barem topla hrana posluzi.
Ах и така одредени особи за кои сум наводно небитна уште ме спомнуваат и замараат ко пролив. Па пи*ка ви матер више, откачете ми се. Не сум човек што колне и неќам да бидам ама за вас така нешто лошо ќе посакам оти друго чаре нема да го оставите чоек на раат. Ајт.
Сакам да кажам и кактуси ми се имат исушено. Како убиец се осеќав. Последното кактуфче на Survival ми беше 6 месеци без вода во темно и после мајка ми го посвои. Е летово нарачваше другарка ми пак. И ми рече ај пробај пак, ќе пробаме со уба земја, ќе идам ќе ти ги вадам ако подлого не ми ги спомниш ( и ми ги има вадено). Ама ништо не ме мотивира како ко ќе ги гледам како пркнуват и се множат и растат. Едно од овие надвор никако не пркнуваше. Ко ги пресадвав пред две- три недели мислев скроз да го фрлам. Како шо го засадив едно коренче така седеше. И го кладов во саксијата со бебиња колку да не го фрлам. И са ми ги издоминира во две недели и прегорда сум. Дали конечно ќе преживеј цвеќе шо целосно јас го чувам? Останува да видиме.
Епа претходно имав едно кактуфче, уште шо е кај мајка ми, уште едно поинакво и чувар. Овие двете не го преживеја Survivor. Са од ко гледа дека дур и земја посебна зедов и вода му турам и ги мијам, размислува да ми го врати кактуфчето. Та и го размножи и раздели. Пркна со неа.