@theowndemon Јас уплатив дизни + и веќе со месеци не можам да го откажам,пак ми повлекува пари од сметка ..Живците ме фанаа..како да го решам проблемов ? Ми кажува дека е успешно откажувањето,и после пак исто.
Искрено не знам, али пријави баг. Оти цела платформа е багована. Јас лично знам со то нема да имам проблем оти Октомври ми е следна уплата, а нема да ја имам истата картичка. Ама би им удрила репорт и поплака. Со се скриншоти од наплатите и од откажвањето на уплатата.
Маж ми без тв., не може ,јас воопшто не гледам.Единствено пред легнување Хистори каналот ми е интересен го уклучувам,многу убаво ми раскажуваат и така заспивам.Нетфликс за жал немам.
@nena2010 да се јави за да каже каков минич ќе носи вечер во кафана. За да знам и јас што да облечам .
Се распишував и гледам не може да се прати мислењето, ја заклучиле темата Пиши и ти дали ќе носиш шешир за полесно распознавање
Јас ќе носам минич ,мрежеста црна холахопка,штикла црвена 12ка и црвен кармин .Шифра на распознавање крадење.
Од супермоќи издвојувам: Во секоја јога положба можам да влезам, да изедам чоколадо 300 гр на екс, да влезам у 34 ка фармерки и да не ме боли тит за ништо.
Ј А мислев женена си ма Значи кај тебе е уште добро, ние сме некоја година пред тебе. Кај тебе допрва доаѓа лошото
Ааааа касниш бааги. До сега по лична порака ми пишаа двајца дискретни машки особи, се понудија да ни ги платат пијачките , само да ги земам @nena2010 и @Серотин со мене. Мене малку ми е само за пијачките, ако ни ја платат и вечерата ќе прифатам
Извини , за малку ќе згрешевме. Ај да си се префрлиме не четот како и секој ден. Им го нарушивме духовниот мир тука.