Иам вишок зелнчук, али неам мајонез! И немав време у дуќан да одам, готвев уше нешо...Ај,наредната година...
И мене исто, но не во толку мелахоничен тон. Имам чувство дека каде и да бидам ќе си поминам убаво, зошто такво чувство ме држи моментално. Битно ми е само да е комфорна атмосфера, без притисоци и превише glitz & glam, што и ќе биде. Убав помин на сите !
Последниве две години ми беа тешки посебно на емотивно и ментално ниво, но во Новава година влегуваме појако, скоро и да ги постигнав целите што ги имав за оваа година, само да ги доисполнам во 2023 и тоа е тоа. Ви посакувам на сите среќа, радост и здравје! Среќна нека ви е Новата година!!!
Баш кога си најранлив ќе те бодат за да се усреќат. Важна лекција: Не уденувај се на луѓе кои мислиш дека ти се блиски еден ден ќе те прободат директно во срце само за да се дигнат себе едно ниво погоре,а тебе подоле. Што потајно тоа подобро.
Prv pat slavam nova.god so moite roditeli,sestra mi so familijata i nie..se navrativ na detcvoto,peame novogodisni pesnicki radi malava,ke otvarame pokloni i ke se nadevame na podobra godina... Zdravje,srekja i ljubov na site kade i da ste. Srekjna nova 2023 dragi feminki
Дали ќе добијам сила и храброст да си заминам од дома и да живеам и работам во странство? Скоро секој ден сум тажен поради тоа.
Ех Скопје мое.. никогаш на оваа вечер не си изгледал толку бедно. Никогаш на овој ден не си изгледал толку сиво..
Кај ќерка ми во школо, дониравме пакетчиња по желба, за деца од ранлива категорија. Инаку во одделението имаа новогодишна лотарија, секое дете носи поклон, ставаат бројче, па извлекуваат. Па меѓу децата се разменувале ако не им се допаѓале поклоните
Ве молам барем оваа ноќ потиснете го сељачкото во себе и не пукајте петарди. Ги плашите аутистичните дечиња им го реметите мирот,ги плашите животните,некое и ќе умре,за вашиот ќејф.Аман бе бидете луѓе!
На мрт1 полн погодок сториле со К. Гочева, нејзиниот вокал и појавата, вистинска дама е Уживам во нејзиниот глас
И после имало последици од петарди? Рака, прст, око епа нека има како ненормални палат фрлаат деца еј деца од макс 7 години и тоа ја фрла петардата па иде до неа да види зашто не пука го гледам од прозор и цела се тресам, цела населба Топанско труе на дим
Tolku taga ima vo moeto Srekna Nova kon tebe. Nesto sto nema da se povtori. Srekata od nasite denovi me great. No moram da prodolzam. A za tebe ke ostanam onaa mala peperutka sto tolku te sakase. Ti ostana dolu, a jas poletav. Ti si pricinata za celiot moj let. Te sakam duso moja..... Posveteno
Дека јас би забранила огномет и петарди и се. Само еден огномет во 00:00 од некој овластен и толку. Не престанаа. Цело време ми се будат децата. Бели звуци до крај имам пуштено и пак се слуша. А понеделник почнувам на работа и цел ред ќе ни е изместен поради ова. И претходната ноќ исто беше, генерална проба. Досадно е. Не знам дали само јас имам ваков проблем со мали деца? А маче, куче, животни се плашат ли? Денес видов лебеди почнаа да бегаат многу брзо од петардите и срцето ме стегна. И детево цел ден кажува како е тажна дека лебедите се исплашиле и бегале. И плус пробаа да провалат кола на некој, јас излегов кога почна алармот ама веќе беше скршено стаклото. И почнав да се чувствувам како во војна, а не нова година како да е.