Го турнавте форумот неколку пати стегам рифреш не го исчитува како што треба или дава дека нешто не е во ред со страницата што ти прави слободен ден
Позз до @elimkd и до мажО на @KiT со оваа прекрасна фоткица А за сите останати шо превртуваат очи на муабетов, позз со хитовскава
Гавазова, има тело, ама лицето ѝ е оштетено од акни, цело ѝ е дупчиња... Однесувањето, дигната е, во облаци лета... Имав прилика мн оддамна да ја сретнам во фризерски салон... Како само преврте со очите кога фризерката првин мене зеде да ми прави фризура... Еее, моето лице беше ко памук спрема нејзиното Сума сумарум, не ми се допаѓа...
A zosto da e dignat nekoj koj samo umee da pee i nisto drugo,zivee od baksis.. t.e ziveat od nas obicnite "smrtnici"
Спојлер: Нервоза МИ СЕ ГАДИ од "стари" мажи кои на работа постојано гледаат во млади девојки. Намигнување, кафе или чоколадо на биро и цело време бараат помош за некој error во системот и тоа само од млади девојчиња. Ало бре, дома имате жена и деца. Нова година наместо со фамилија да си честитате вие во 12 прво на младите колешки. Гнасотии невидени. Пу, жена ви ќе работи плус дома ќе ви биде како слугинка за така да и враќате? Најтрагично е што 95% од таквите се овде на фемина и глават секојдневно во темите секс. Каква непочит, каква незрелост.
Ете така, дојде со кола, ја најавија и дигнато се однесуваше.. Ја нема онаа харизма и милост потребна за нејзината професија, а и не би сакала да споделувам детали за приватниот живот нејзин, јавно, не е во ред.
Денес било Игнатовден. И според некои народни преданија, што ќе си правел на овој ден, тоа ќе си правел цела година. Јас цел ден спијам.
Правилно по грегоријански е на 20ти Декември /зимска краткоденица, продолжи со спиење слободно немај гајле.
Бев на крштевка, ме седнаа до една провинцијалка од на невестата страна, ми збореше нешто, одговарав само со да, зш не ја разбирав ништо.. Преживеав некако..
Знаеме сите што е, освен некој кој не учел за основни поими во основно училиште... Нејзе друга ѝ беше намерата, да потцени и понижи...
Зависи на кого мислиш. Јулиjански е православно и за православци( верници). Но во Македонија се користи и грегоријанскиот (Нова Година започнува на 1ви Јануари, по јулијански е на 14ти).