Ме напаѓате непотребно, само кажав дека не ја разбрав, глупо ми беше што ми мумлаше цела вечер нешто што не разбирам, ама јас што да правам.. Не можам јас да учам дијалект, ама таа може барем да се потруди литературно Велешки да зборува ако ништо друго.
И јас мислам така ја пеевме во градинка, ама не можам да ја најдам. После како оди текстот? Глата ме фати од шо не ми текнува. Пардон за дијалектот.
Ќе прашаш да повтори, полека да збори, ќе кажеш не те разбрав, макар шо се се разбира ако сакаш да разбериш, види малце прошетај излези од скопје, види само колку интересни дијалекти има, биди меѓу македонци, не туку се жали од својот народ тука по форуми
Иначе коа сме кај песната, никогаш немаше да поверувам дека истава може да звучи тажно и меланхолично
Ништо не разбирам од тоа што го читам за испит. Работи кои што ми се од претходно познати ги разбирав, делови кои што се разбирливи, се учат. Ама најголемиот дел од книгиве се отров. Не може човек да РАЗБЕРЕ а камо ли да научи. Бог да чува
Значи значии иич не сте од помош. Го најдов текстот. Убо памтам. Можно е и во некој учебник по музичко да ја имаше, ќе побарам сега то. Спојлер Часови се бројат ѕвончињата ѕвонат дин дин дин дин дин Дедо Мраз е фин Дедо Мраз , Дедо Мраз дојди и кај нас бргу, бргу побргу дојди во овој час хеј X2 Тој ни носи радост усните се смејат весело ке биде песни ке се пејат Дедо Мраз , Дедо Мраз дојди и кај нас бргу, бргу побргу дојди во овој час хеј X2
Така некако беше да, годиништа поминале, ама и саркастична бев малку И јас не памтам што сум јадела вчера, ама затоа ги памтам сите монолози и дијалози од турските и шпанските серии
Шу збуриш чуече? Све сељаци у Скопјето више аман, не моеш да ги разбереш, од планина симнати. Се знае ние сме градски деца, нашите родители пред дваесе години се доселија од Кривогаштани, мислам хелоуууу, стари Скопјани. Боже Боже, какви комплекси имаш девојче? @RainBow дај санкционирај вакви работи, ова е навреда, а не критика во модни критики.
Social anxiety кога сакаш и мислиш да пишеш некому а потоа сфаќаш дека воопшто не можеш. Спојлер: / пиши ако се препознаеш
Ова што се случува во Борис е дефинитивно убавина, среќа, насмевки, радости пред се хуманост, поддршка, страст, љубов, браво за Меморија и да им посакаме среќа на ракометарите на ЕП. Стари, млади, деца, мали, големи сите Македонци на едно место !! Македонија
Уште ништо. Ајде барем си ја пробав среќата. Сега одам да се справам со анксиозноста за ваков голем потег што направив.
Искрено, у животов не сакам нишо поише од куќа со поглед на вода, квечерини со вино, Лимончело и мезе, тивка музика и празни муабети. Некоја солидна работа прва смена од Понеделник до Петок, викенди да се акне негде или да се роштиља со пријатели. Basic bitch much, али тоа е.
Заштеда на енергија е главен двигател во секојдневието. Кога го креирав профилот, за името не мислев многу, сакав само да го напишам со една рака пошо ме мрзеше да ја кревам десната од маусот во насока накај тастатурата, така и направив, а со тоа и заштедив на енергија. Па така настана и @Water555 во креација на мојата лева рака која исто така не се помрдна. Којзнае како би се потпишал ако куцав само со десна.
Пред 3 месеци научив што е лимончело, ти напредна си. Нејќам Лимончело иначе. Stick to basics, вотка, пиво, евентуално медово вино Сдк. Ќерка ми (8 ) почна да резонира економски феномени. Како на пример, како комшиите имаат куќа, и како ја заработиле порано, ако се заработувало помалку. Како да и објаснам инфлација и остали срања кои ни сама не можам да си ги објаснам? Има решение, како и да е -ќе сме оделе во иднината, кајшто се заработува повеќе, па ќе се вратиме назад, да сме си купеле куќа задутре . Одам да гуглам кој има патентирано временска машина