Дали ви се има десено да се осеќате лошо кога зборите со некој? не знам као да објаснам Дали ми е ваков денов, или е тоа ете шо мислам Ама се осеќам одвратно, непожелно, празно
Не сум била несреќна, само ти си била во мојот живот. Конечно немаме контакт, преубаво ми е и среќна сум. Доста ми беше од твојата негативност и опсесивност да ми кажуваш како треба да постапувам. Ти и таквите како тебе - подалеку од мене.
Читав историска тема и го сретнав името Диоклецијан. Ми се врежа во мислите колку е преубаво. Мислам дека ако имам син, така ќе се вика.
Уште само 30 дена завршувам со работа и ќе заладиме односи, нема повеќе да те гледам како брат. Ги цапна неколку белешки и гледам дека со подбивачки однос се мислиш курац и пол. Нема да се скараме, ама ни нема да бидам близок толку.
Историско и уникатно. Воинствено Добро е да се знае. Ова од хебрејски да не е? Безименка ми даде идеја, таа ќе му е кума. Само да дојде денот
Само што видов на социјална мрежа дека членка (која мислам не е активна со години и години, веќе воопшто не се сеќавам ни на никот) со која „пораснавме“ на форумов се верила. На самиот мој почеток на форумов, кога уште бевме многу мали зборувавме за детски симпатии во основно и како би било да го имаме првиот бакнеж и дечко. Ме удри ова баш, ептен холишитпораснавме момент, повеќе отколку да беше некоја врсничка во живо што ја знам. Честитки до неа, одам да гуглам дали има име токму ова bitter-sweet чувство кое се добива кога нешто ќе те примора да станеш свесен за времето кое поминало, а да не е баш носталгија. Се надевам членката не е се уште активна под друг ник, that would be embarrassing.
Многу ми е глупо кога ми доаѓаат ѓупчиња и ми пејат за коледе, као нит се православни христијани нит ништо, а доаѓаат само за да соберат.. Убаво ми е да им давам на дечиња за коледе, ама на ѓупчињата им давам ептен што морам, не ми е по кејф и ги приметувам некој од нив во различни групи по два три пати се враќаат.
Поарно никој на ништо не давај оти се ти смета, кој дошол,кој земал Деца се аман, еднаш ќе ти дојдат и толку. И на ваков ден срамота е деца да двоиш и вакво работи да пишуваш.