Секогаш најдобро посакувам. Жал ми е што најблиските ги туркаш толку лесно поради неразрешени интерни проблеми, ама љубовта тука е, и најубаво е да те сакам на дистанца иако нема никогаш веќе да те видам. Таква сум. Тоа е.
Никогаш нема да те заборавам и секогаш можеш да ми се обратиш. Откако се запознавме јас ти реков дека повеќе телефонот нема да ѓи биде на silent, тоа уште важи. Без разлика и на Марс да сум. Жалам што те истрауматизирав. Моите последни обиди беа најчистата форма на љубов што НЕКОГАШ сум успеал да ја извлечам од срцето. Исто како и цело време што се обидував. Тебе ти должам сѐ бидејќи немав никогаш прилика до сега да се запознаам себе си и да си ги воочам мааните, барем не додека ти дојде во мојот живот. Жалам што ти испадна колатерал, цената за јас да се изградам како подобра личност. Никогаш ништо нема да заборавам. Должен сум ти за цел живот. Ти ми беше првата љубов и љубов која сакав да остане и последна. Те разбирам и жал ми е што таква одлука направи. Искрено ми е жал. Во тебе гледав и сеуште си симбол за божество. Тука сум, можеби израдувај ме некогаш како лани. Си ја научив лекцијата јас. Тоа што беше нема никогаш да се повтори. Но како сакаш. Ти благодарам за трите преубави уметнички дела. Ако ништо друго тие и во гроб ќе ги носам, блиску до моето срце. ( знам отидов ептен дарк, прекинувам)
Сакам кога луѓето можат да сметаат на мене, сакам да сум им "од потреба" кога им е тешко. Не сакам кога треба да поминувам време со нив, правејќи рандом муабети, за животот, за ставовите, дискусии. Ме изморува, сакам да избегам, да уживам во мирот и самотијата. Is this normal?
чистење варени костени, и тоа лошо засечени ги ставам на прво место на листата на најдосадни работи спарување чорапи како најдосадна ,,активност’’ зимово оди на второ место. 5 костенчиња, 20 минути ик бре
Секој пат кога некој ќе ми спомне костени ми текнува кога со бившиот купивме и така радосни покрај кеј седнавме да ги јадеме..и.. Секој костен имаше црв колку него голем внатре. Фобија ми се створи од тогаш ау бегај..
Real feel: не се осеќам како да живеам покрај железничка туку како јас да сум железничка и возот ме гази на секои неколку часа.
јас сончоглед еднаш така купив од маалска трафика сеекој ден у основно од таму купувавме, и еден ден зиам ја за 20че сончоглед чоек шетаа црви внатре ми се згадил животот за сите пари и од таму више не купувам ништо освен ако не е херметички затворено а сончоглед си јадам, обожавам. еден црв не може да ме спречи @theowndemon упс, изгледа иам колега шо ти е комшија и он вика, коа ќе пројде возо не се слушаме по дома
Про-чојс луѓе кои кажуваат дека ембрионот/фетусот е паразит и им велат на пролајф да поднаучат биологија за ембрионален развиток... Абе апсолутно ве поддржувам во ставовите за про-чојс ама дај не се брукајте вака.