дефинитивно црв би простила, влегол да се најаде. Ај ќе речеш немаат мозок, не знае кај влегол ама ВЛАКНО? и тоа мртва гладна бев ми се згади животот оние пластичнине капи изглеа џабе ги прават од врат но значи одвратно ова се вика ,,гаѓање тајминг’’ а може и затоа и` е лошо
Чоек Ла важи за супер место, превусна храна, добра услуга, Ла е првото место кај шо пробав баничка со сирење претходно сирење у уста немав стаено од таму после пројадов и бурек со сирење не е дека сеа не јадам од таму, ама најчесто машките ми се паѓаат на смена, а и проверувам да не има пак некое влакненце не е ќумезарник некој па да каеш затоа се изнервирав
На муабетот со црви, бубачки за малце ќе се напиев кафе со мува, мувата ја сетив со горната усна… Ко мала видов црв на земја и ми заличи на штраф, па така го фатив од земја и сфатив што е од кога почна да мрда
Јас мрави имам најдено неколку во сендвич од Жито леб, стакло во леб од Специјал, влакно во пастрамајлија од Специјал, во Сезам имам најдено мушичка во пица во тестото, а во една маалска пекара во баничката со спанаќ едно време кога сакав веган да бидам најдов парче месо.
А и заборавив да кажам дека на пица имам најдено мува, прв пат порачав две пици од тоа место и повеќе никогаш
нееее немој молим те уше за Жито Леб немаше лош муабет не јадам више нигде надвор од дома иде сабајле и си купува бурек од Специјал* ама бар знаеш дека у Жито мијат садови ако нишо друго може на тепсијата кај шо печат ѓевреци им останало залепено
Јас мува имам најдено во тегла со маслинки, во солилото. Што е најтрагично си ги јадев маслинките со денови уназад пред да видам дека мува имало внатре.