Магаре од 28 години, љубител на аниме и манга, ама одамна немав гледано аниме, ај реков едно да гледам... и го заглеав онака интересно, секогаш се внесувам во аниме... и нормално пуштив две три врели солзи на тажна ситуација. xDD
Kolku treba da ti e prazna glavata, da si psihopatski nastroen,da otvaras dupla profili i da pisuvas vo edna tema.deka neznaes dali da abortiras,vo drugata deka si ostavila dete i soprug i si otisla vo druga zemja... Mislam stvarno do tolku da si psihopat? I posle se cudime.zosto temata "crna.hronika" e sekoj den aktivna
Извини не се пронајдов баш ич, зошто не го правам тоа ама имам другарки на кои така им правам друштво и ич не ми смета моите другарки се секогаш тука за муабет и јас за нив немам вакви проблеми не се осеќам дека трошам некад време на празни муабети така е, добро си научила.
Сакам да кажам дека сум ноќна птица. Си легнувам во 6:30 кога ќе се обдени, станувам во 15 часот кога почнува да се стемнува. И ми се допаѓа овој начин на живот.
Да признаам, читкам некогаш. Треба да ви се приклучам. До пред скоро ми сметаше, но овие денови ми одговара бидејќи полагам, а ноќе сум попродуктивна. Ако сакаш пиши ми, сум се мачела и јас со несоница.
Mene samo ovie 2.meseci mi e.taka,ne e nesonica nego bidejki nemam obvrski pa si sedam do pokasno,no eve me legnav vo 2 stanav vo 7 i od vecerva normala
https://a1on.mk/macedonia/video-ran...PG1OBFtr6oLxSXnVlYu6T3-lsc9EQ&mibextid=Zxz2cZ уште ова немав прочитано
На состанок од работа не прашаа дали имаме некои идеи за интерно име, за проектот на кој работиме. Кратенките беа BJ и јас како од пушка: "BJ Project"... Некогаш јазикот ми е побрз од мозокот.
Сдк, една од најбитните причини, зошто финците се најсреќни луѓе на светот- не се споредуваат со комшиите. Еурека
Знам дека е досадно и не се менува ништо ама морам да се пожалам за цените во маркет, по којзнае кој пат...... зошто се е плафон толку долго?
Извини што те цитирам само го видов ова и Еден дечко пишал во коментар на твитов дека слично му се случило и аптекарката му рекла дека не постои витамин Б12. Можда па и треба некад продавачки да ги наречеш, што знам.