Од кузнај колку аптеки имам б-12 купено пошто редовно суплементирам, па аптекарките ако немало "од моите" и други ми нуделе. Кај наоѓаат се некои шо не знат витамини. Ама реално и лајкојте од попален и разочаран народ се слатки.
Custvoto koga bivsa koleska so familijata ke ti dojde da te vidat e prekrasno..... Od site drzavi,od site nacii si imam prijateli BOGATA SUM !!! Se preselija na 250 km od mene,i dojde,me.iznenadi,samo da.ne vidat mi ostanaa na spienje presrekjna sum!
Ретко денес со некого 100% да се сложувам со целокупниот светоглед, поготово сум скептична за гуру/месија епидемијата што владее моментално, ама со него тоа е лесно и дефинитивно во над 90% од случаевите. No bs guy, strаight to the point, реален, широкоглед, нa крај секогаш со доза оптимизам. Кога го слушам како себеси да се слушам. Ова е еден од тие случаи. Од збор до збор. Some people are fu**ed, but some people are always fu**ed. Спојлер: .
Можеш да го патуваш светот и да тихуваш во ашрами... манастири...себе си длабоко, ама кога устата ќе ти зине за истите со цел самопромоција затоа што егото ти е надувано - ти не си успеал, ти си ја утнал дијагнозата. Учителите се мирни, тивки и конкретни, некогаш дури и саркастични кога им зборуваш со очи полни желба за престиж. И се што те учат е да си конкретен и директен, а не суетен со чувство на бог во баблот на заблуди ненавлегувајќи во дискусија никогаш - затоа што ти "знаеш" повеќе и си допрел до ѕвездите, а другите се обични.
Zivotot e mnogu kratok...zivotot e nepredviden: Vo 07h me.budat so vest imame snaaa jas presrekjna spustam slusalka dodeka se raduvame.zvoni tel na maz mi i samo plac,mu umrel bratucet 25 godini Zivote Nikogas ne sum bila.vo takva.situacija ej 20 min razmak od sreka.do taga
како менувам табови коа сум на Фемина, а ќе ми влезат моите во соба, мислам полесно ми е да им кажам дека сум член у Црна Ружа него овде
Немам разбирање за мајки и татковци кои го оставаат бебето од месец два на дедо баба и одат да се забавуваат по дискотеки и кафани до сабајле.. Па уште и снимаат како играат, се пијанчат.. Еве распнете ме ако сакате, ама мислам дека не треба да станувате родители ако барем во првата година од животот не можете на бебето да му се посветите наместо личен кејф да си терате.
Денес, ќе речам нешто злобно, да ми прости Господ. Не разбирам, си формирате фамилија и очекувате после сите околу вас да трчаат и да ве жалаат шо сте со деца? Ај едно, уште едно дете и после сите виновни. Ако некој не е спремен за да створи фамилијата тогаш зошто го прави тоа? Сега, сопругот оди по 12 саати, јас со две деца и сите ги ангажирам околу мене... Сфаќам дека треба помош, но, претерана помош е излишна. И муабети од типот " ќе те видам тебе јас со две деца како ќе се снајдуваш, не збори пред време" Па што сте мислеле бе кога сте правеле второ. Не, не е на грешка. За дете планираш. Значи планираме да имаме второт дете, а не ај на грешка.
Среќен празник паричката овој пат кај мене лани два пати ми се падна хехе, а крш беше годината еве годинава за да не претерувам многу, сакам само моите да се здрави и среќни и помалце да ме нервираат, и да не изгубам мотивација за факс и учење. Другите коцки сама ќе си ги наместам. Од Господ толку барам.
Леле исто и во јавност кога отварам фемина како се кријам како да гледам илегални работи. Не знам зошто стварно.
ехе ја антиспај стакло иам специјално ради тоа у автобус, куцам еден ред, па се вртам да видам да не ме глеа некоја жена АХХАХАХА ја една небитно каде, ја иам видено, брајтнесот 100ка и глеам отвара Фемина, а ја позади нејзе, видов дека е членка само не можев никот или профилната да видам и тоа сеа пред Н.Г беше тоа и као да не ми прпа