Можеш да и ја замислиш реакцијата кога се обидов да и објаснам дека не, не е во право, дека не, не е нормално , дека детето не е безбедно со таков татко. Кој испадна глуп на крај? Јас секако
неам коментар... логично ти ќе искочиш крива само да не ги читаме некој ден у црна хроника.. а од такви женчиња шо слепо им веруваат на мажите ми се повраќа на моите дома 100% не им верувам, на некој мочко таму па ич
А бе ајде како може таква гнасна мисла да му иде. Ај да речи, страв ми е да не ја повредам, мала е, нежна е, ми е страв да не утнам нешто.. он да не му се дигне бе!! На бебе! На ќерка!! Фуј!!
Баш. Бар поасален изговор да нашол. Еве мене ми е стварно страв многу мало бебе да држам, не знам како ќе биде ако имам мое Ама овој најгрозното морал да каже.
Во врска со темата ќе пишам подоле. Спојлер: . Еднаш читав исповеди на Quora и редит, не можев да верувам на сопствените очи колку психопати има на светот. Татковци што се палат на своите ќерки, мајка кои им ги лижеле к**ињата на синовите додека биле мали. И премногу исповеди од сексуални односи помеѓу родител и дете. Некои луѓе едноставно не заслужуваат да имаат деца, пријатели и било кој покрај себе. Едноставно се опасни и се околку себе сексуализираат.
Па да, сексуалната злоупотреба - без разлика дали се работи "само" за вознемирување или и силување од страна на членови на потесното или поширокото семејството се случува. Само што, жртвите прозборуваат многу подоцна или никогаш. Да не збориме па и за родители кои ги продаваат децата, или ги принудуваат во проституција за да подмират долгови, платат сметки или едноставно за да си земат пари.
Најлошо е што не може никој никого да спречи да прави деца ниту пак мало дете ќе препознае дека е жртва или да каже. Многу деца не знаат дека биле жртви сѐ дур не станат возрасни.
Халк турско е? глеам нешо огласи за работа и пишале дека познавањето на турски или албански ќе се смета за предност