Маж се запнал да го догледа ракометот. Боже дај ми сили да издржам, ццц ајде уште со Аргентина да загубиме и адио.
Роднини.... Ох Исусе прости ми ама подобро да немам братучедка отколку ваква.... Бедна. Ниска и проста, страшно проста.... Ми иди да блујам од нејзиниот простотилук.... Спаси ме Христе!
Ми треба опција да блокирам број на 3-4 дена ама јас да не можам да ѕвонам, не тие. Да не ми дава да свртам и да нема опција како да ја тргнам забраната додека не истече времето. Е тогаш се' ќе беше полесно.
Годинава кршев 3 лепчиња и не ми се падна ниедна паричка ама ајде догодина да сме си сите живи и здрави и да си кршиме пак заедно
Поентата е да бидам силна, сама да не го барам. Така ќе си мисли дека победил. Но на крај краева подобро ова него да се погазувам секогаш и да ѕвонам.
Кога ми недостасува дечко ми си гледам слики од него на телефон, не дека ми е дечко, ама многу ми е убав..
Само мене Хари Потер филмовите ми даваат едно посебно убаво чувство и топлина? Ги имам гледано буквално барем 20 пати и еве, еден дел пак ми е пуштен на тв на ХБО, не го ни гледам баш, го подѕиркувам малку од малку, и пак ми дава некое убаво чувство. Туку, ќе направи некој тема за будизам? Мене ме мрзи.
И после сакаме држава со вакви групи и прашања. Не знам зошто воопшто влегов во групава. Од друга страна па, какви се не коментари видов од мажени, женети. Дефинитивно, браковиве денес.....ужас. Секоја чест на оние кои сеуште опстојуваат.
Ме изнасмеа Мора до последно да се изгледа утакмицата. Кога они можеа да ни дадат 3 гола за 40 секуди, зошто не би можеле и ние . Надежта последна умира.