Не знам зошто видеа со mukbangs се слободно постирани на јутуб без никакво ограничување. Додуша прво да сфатиме дека компулсивното јадење е исто така опасно нарушување.
Ама само инстаграм вика тој, не сите социјални, плус и самиот твитер е социјална мрежа, а баш инстаграм со депресијата го поврза. Инаку позната ми е релацијата помеѓу психолошки состојби и социјални мрежи (генерално) само сепак мислам дека соц. мержи се само тригер, не и главната причина за проблемот. Не е дека ако утре снема совијлни мрежи, сите здрави, живи, весели.
Сдк. Луѓе не знам од каде ми дојде, ама смислив песна за форумов П.С- Кажете дали е добра Фемина форум Форумот Фемина Е најдобар во Македонија Карактеристичен со своите емоџи За секоја прилика И најдобрите модератори тој ги има И членови верни Со пораки вредни Не сите се сложуваат Но така тоа иде Има мислења разни Секој со своите сказни
Оти инста е најлоша, како општо место, бар во англосаксонскиот свет. Има студии од 2017 до денес на темата. Во мк веројатно е измешано, појма немам каде се ги гледаш ,,другарките,, знајни и незнајни ( не ти Ти, туку некое општо ти), со совршени аутфити и животи...па, кога имаш штознам 16 години си мислиш дека секоја слика е вистина... Од друга страна, твитер ко твитер, за лаење. Што би било кога би било... би виделе кога би било. Елончо сигурно си брка некој бес со твитот, не дека нема основа за истиот, повеќе би ме интересирало каков бес сега брка...и, или ќе видиме брзо, или ќе заборавиме. Да не им се спрема на Мета да им влезе и да ги распушти
Do pred 3 sata nemozev noga da svijam,sega pocnuva da se stabilizira... imam uste 4 inekcii,mene uste sega me fajka strah za slednata
Отвараш Гатање и баење и се ежиш за сите пари Ве молам одбанирајте ме ве молам Ај дечки покренете петиција
Денес почнувам на ново работно место, апсолутно шпанско село за мене....Немам искуство со таква работа... И од мислење ли, возбуда ли.. Станав ко вампир во 4 часот.... И цела ноќ се будев.....
Два пати ја гледав снимката од падот на Непалскиот авион, се запрестив а воедно и наежив. Жално, прежално да си ја снимиш сопствената смрт, а до пред неколку секунди да бидеш насмеан од кец до кец. Нека почиваат во мир.