Крај на една ера. Мразам промени, но ми е потребна. Врзување за луѓе и места ми е најголема слабост. Глата ми тежи и ми се плачи. Ви блазесвам на сите со силен карактер, јас плачка сум. Дајте некоја занимација.
Не знам зошто луѓево се научиле со прашањето " Зошто постиш?" А, па зашто ти не постиш? Боже, сачувај!
Па и исплачи се. Нема апсолутно ништо лошо во тоа. Ништо добро не донело никому собирање во себе Ти си препаметна и силна, give yourself some credit. Самото тоа што си донесла одлука која била тешка, но добра за тебе, говори дека си силна. Дај си време и исплачи се колку што ти треба на душата Спојлер: занимација Да не сакаш да се жртвувам пак, некоја драма да има?
Душа си ти секогаш. Реков да ти кажам одоколу, знаев дека ќе сфатиш. Чекај прво пуканки. И домашно да ми дај некој да му напишам, ќе му напишам, е до толку.
Ја би НЕ. Не е лесно, и не е се така розево... Јас на се и сешто би помислила. Еднаш дури не ни сакав да бидам со дечкото чија братучеда беше лезбејка.... Ок ајде, речете ми сега дека не треба вака да размислувам.
Правилно размислуваш, гени се тоа. Многумина личат на тетките или братучедите пример, може детето утре лезбејка да ти биде.
Како му штетат на светов лезбејките баш ме занима? Зошто е лошо некоја да биде лезбејка спрема тебе? Што пропуштаат лезбејките наспрема стрејт жените во животот?
Скроз правилно. Утре може да те заведе братучетка му и место со него, со неа да завршиш. А малку безвезе така со неколку членови од иста фамилија.
Ту мач е тоа, ај нешто да се кримоси, со дрога да се бафтаат, алкохоличари, насилници, ама хомосексуалци не се дел од девијантни појави, како може да ти смета тоа што некој има дечко а не девојка..
Да си објаснам, зошто не. Зимам жена што пр.брат и се занимава со криминал и ми се раѓа син, и син ми го учи да краде, да лаже, да крие што правеле заедно. Ќе му рече: Ајде вујче оди таму и таму укради тоа и тоа, ајде никој нема да те види. И не кажувај на никој каде сме биле кажи дека сме биле во парк. Или пак да го учи да се тепа. И така ќе го научи на сѐ. И постепено ќе му влезе во крвта.
Ако тој не е таков да поготово ако се подалечни роднини и кои живеат далеку и зависи за каков криминал станува збор ,бело робје убијци силувачи не .Иако би имало драми од околината сепак би го земала ако тој не е како роднините било криминал или лоши навики .