За ситуацијата со Шакира, Пике и бившата свекрва станав експерт, чисто шо се потресов ко за сестра и со тоа баш надокнадив за долгогодишна апатија за селебрити њуз и госип. А и ме занимаше позадината на ова. https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...alcony-said-face-former-mother-laws-home.html Ако на некој му треба input I'm your girl. Во меѓувреме дека родољуб, во овие клучни моменти за македонската историја ја имам пуштено песнава, чисто од атер, доказ за партиципација и effort. Спојлер: . (не, не е причина незаинтересираност) Спојлер: .
А дека типов што седеше до мене во читална цел ден си играше игрици на лаптоп додека пред читална имаше барем 10 луѓе што чекаа за место..
Има ли некој љубител на Imagine Dragons и планира да оди на нивна турнеја во Атина септември??? Ако да, нека ми пиши порака.
СДК се јавувам за да закажам кај психолог, и ми вели јави ми се во сабота, за да видам дали ќе можам да те вметнам за у понеделник. Ако, не за крај на февруари. Сериозно? Или овој е некој психолошки трик или не знам... Наместо да запише број, па да ме бара, јас да трчам по неа бе? Ајт кај друг доктор.
Дознав дека песната "Tourner dans la vide" од Индила му е како тематска песна на Ендру Тејт и еве сега ми се одмили да ја слушам.
Зашто злобните мислат дека секогаш ке успеваат и дека ке им иде од рака некого да уништат и зафркнат, можеби сте зли ама бог е над сите, иако мислите дека за вас не постои лимит и правило, постои нешто што се вика божја правда или карма кога и да е се што садите ке жнеете,само не знае човек дали да ве сожалува или да ви се смее на глупоста што ја имате во вас.