Се можам да сфатам, ама да чекаш да се ослободи WC пред самата врата, а само ти чекаш... Да не го оставаш чоек на раат, да си заврши работа. Хахах И ќе сме оделе во ЕУ? Алооооооо!
At this point, дојди да видеш дали ќе ти смета тебе некој да ти дише зад врата дури си во ВЦ или не. Верувај, ова трпение и толеранција што ја имаме ние како агенти во кол центар.... Ако си била некогаш верувам ќе ме разбереш. И, да имам многу нешта што ми се супер. Ти благодарам на коментарот.
Искрено малку треба да се смиреш и релаксираш. Често оддаваш впечаток на многу наелектризирана особа која постојано се и смета и постојано е угнетувана од некој.
А кај да чекам? Лол. Плус, коа мочам не ни осеќам дали некој диши надвор пред врата. И онака во веце идам да се измочам, не на одмор и рекреација.
Баклави, кроасани, колачиња... Ма на толку превкусни слатки работи да се разбудиш сред сон во 4 саатот и дома ни коцка чоколадо да немаш.
Се жалам за да не бидам дискриминирана. Таква ни е културата ако не се жалиш ќе те мразат за жал реално мислам дека 50% не се за жалење проблеми туку мисперцепција другите 40% сами си се виновни дали 10% од жалењето е оправдано. Тоа ми вика искуството и знаењето.
Навистина ги мразам луѓето кои колку и да сакаш и се трудиш да се спријателиш со нив, сепак те третираат како ѓубре. И секој ден си викаш да престанеш, дека ништо нема да се смени, ама тие се секојдневно покрај тебе, а ти немаш некој друг, и мораш да ги трпиш. И на крај се мразиш и себеси.