Нема поголема мизерија од тазе женет маж кој си ја изневерува својата бремена сопруга. Дно. Дна. Мизерија. Ми се повраќа
Или маж у долг брак што ја изневерува сопругата додека она е бремена со второ/трето дете. Не прекинуваат, зацепани се во мајндсет на "сигурно штом сме дошле до тука после сите овие години заедно, нема да ме напушти и може да правам што сакам"
Ги обожавам оние борци за правда на кои пред нос ќе им ставиш случај каде можат да помогнат ама не мрдаат со прст оти "неќат да се мешаат" И после на форумов ќе пишат дека со непостапување се ставаш на страната на виновниот. Абе ве сакам значи
Нели? Први се за тепање по социјални мрежи ама тихи кога ќе им се акнат вистинските неправди од глава. Обично тие што највише се силат се најпички кога ситуацијата ќе отиде до екстремен левел, чија цел си ја замислувале во глава, ама не кога е предизвикана од спротивната страна.
имам факинг 160 нотификации и 4 пораки :О кои ќе ги видам не знам коа, деновиве ќе си праам пали гаси. Не можам од одредени на одморам на раат ебате
И јас се одјавувам некое време барем. На никој не му требам и значам, по тоа што го слушнав вчера од една многу блиска роднина поарно и вака да ме нема. До следно видување ако се вратам секако
Единствени луѓе кои може до коска да ме импресионираат се моите и сама себе. Никогаш друг нема да гледам со толку љубов и почит, како што ги гледам нив. Машини, челични коски имаат. Најмногу ги сакам.
Најубаво и најнеизвесно е кога некој рандом ќе се појави, ќе УЛЕТА во твојот живот и ќе остави многу силен впечаток... Ко алал да ти е. Едноставно ти се враќа вербата бо луѓето откако некои газеле по неа. Сега да мислам некое место за дејт
Јас на Imagine dragons и после рајат можам да пцојсам покрај некоја запуштена куќа со контејнер и да скапам тука.
Кога скопјаните ќе научат да пишуваат српско/хрватски имиња и презимиња како што треба. Не е Новак Џокович. Туку е Новак Ѓоковиќ.