Македонија - Земја на работа под притисок, шефови што висат над глава и наоѓање на маани како поттик и мотивација за работа. Потценување на работникот во секоја смисла.
Зошто станавме вакви зајадливи? Кога и да прочитам нешто, одговор секогаш е нешто саркастично или зајадливо наместо објаснување. Некој пишал нешто и наместо да му се одговори нормално, му се одговара со надменост и исмевање мислиш сите се' знаат. Насекаде го забележувам ова, а нема потреба од таков одговор.
Сакам луѓе шо слушат уба музика. Многу ценам кога музиката е битен дел од животот на чоек, како коментарите погоре. Има на форумот тема црвено знаме кое сте го игнорирале, епа, еден ми рече не ми ги пуштај овие песните, не ги разбирам на англиски. Ми ја пушти неможе нам нико ништа и си најде друга.
Да не играме набројување од лошо полошо сценарио, но другарка ми сподели со мене дека мажот на сестра и ја здраво претепал сестра и кога била бремена 6ти месец со второ дете, ја помодрел и ја бркал со секира и толку ме згрози сценариото што мене ми е како траума во мислите. Така да не знам, нека цркнат сите говеда што не гледаат во жена човечко суштество, толку се психопати што ни бременост не додирнува до психопатот во нив.
Таквите во никој не гледаат човечко суштество, не само жена. Мислам, самата помисла со секира да бркаш друг човек, каков сака нека е, освен ако не ти е животот загрозен... е за сѐ очекување и за лечење. Уште пострашно ми е мене дека тој најверојатно не е во некоја институција туку функционира најверојатно најнормално во општествово дури не е касно некогаш.
Уште не е. Сеуште не. Уште пола ден треба да се издржи. Пола ден. 8 часа. Спојлер: . Иначе се најавува обилен снег за наредна недела.
E,требаше да пишам “речиси завршува” ама бидна, тоа е. Ајде од утре нов месец, нови сили, нови енергии.
Sdk ne e ubavo da se pravi planovi pred vreme,ama ja ne sum ja ako veke ne sum isplanirala za pola godina
На телма исечок од интервју на бекстејџ со бившата жена на Кајмакоски. Водителов (сељо) ја прашува дали ќе му честита на Кајмакоски, а можеби и ќе му пеела на свадба. Бекстејџ дно биле отсекогаш, дно и си останаа.
Ја на пример не знам како можете ваков есеј да напишете и после да си легнете мирно, без да ви текне кои гомна сте ги изеле за личност што НЕ ЈА НИ ПОЗНАВАТЕ? Или дека анонимно на форум е па не се рачуна?
Вееше прееска,баш се израдував.Имаше и грутки такви големи фрлаше,ама не поминаа ни 10тина минути заврши. После тоа сонце-абе пукаше,мислиш лето е. И после се чудиш што си болен,епа ќе бидеш