Јас зборев општо за социјалнии мрежи, тоа го приметувам луѓето се презаситни од се, сега и денес и се повеќе се откажуваат од социјални мрежи.
Океј. Лично, не цитирав никој зошто си прам лична рефлексија и не се однесува на никој конкретно, пошто дека форумот пропаѓа и дека дискусијата е ваква- таква, онаква, бу-ху модератори и „сите се заглавени во една тема и нема ништо шо сакам“ е реткорика шо се врти од ко јас знам за форумов, 2013. И сигурно се вртела и претходно. Ќе се врти и од после уште долго. Општо за социјални мрежи и немам шо да прокоментирам и зато не коментирам. Барем не во овај момент.
Значи ептен ми е криво кога ќе најдам блузи во убави бои и од пренежен материјал ама нема јебен број.
нема нешо полошо од живот во зграда какви имбецили Господе Боже и овие камењариве, од шо ги праеле ѕидовите бе не мора дома да слушам бебешко плачење.
Пред две недели бев за Солун, и нели на границите огромни гужви.Башка викенд следеше времето 20 степени. Одеднаш дојде колона од Поршиња мерцедеси итн и сакаа за нив за се отвори посебна лента. Значи имаше преку 20 автомобили. Гледам вртеа телефони се надеваа некој познат полицаец за нив да отвори лента ко кога дојде еден бабачко од 2 метра, кога ги врати сите за чекаат рет со сите нас ауу кој кејф ми се напраи Они почнаа да се караат 2 часа ли ред ќе чекаат но џабе сите одново си чекаа ред. Тогаш и јас реков прв пат нешто паметно да видам од нив.