Нема помалце суеверна особа од мене. Нема. Амааа... Какви само комшии имам... Абе ги гледаш, и злоба им тече од очите. Љубомора на максимум кога ќе слушнат дека нешто сум успеал. Ниту не се кријат во разговорот... Посебнo една комшика, врие на секој мој успех. Се тресе дури жената кога ќе чуе некоја добра вест од мене. Се што ќе ми се случи добро во животот, во истиот момент она кога ќе го дознае и "поплука", ќе почне да оди наназад работата... Ме колне ли, магии ли фрла, ѓаволи, бесови ли повикува.. Којзнае што прави, ама успева да ми поквари се...
Зошто коа некоја девојка ќе коментира нешто за секс, во рок од 3 минути и пишуват пораки. Форумот е полн со манијаци. Just saying.....
Иди види у темата за гатање да не ја најдеш и така ќе бидеш еден чекор пред неа секогаш, или можда пробај таму чаре ти да најдеш.
Еве од мене. Чаре бр.1- никому ништо не кажувај, особено не за успеси. Никој не сака фалбаџии побогу. Чаре бр 2- пресели се. И пак придржувај се до чарето број. 1. Лекот е пет пари, цена иМбокс
Народски, попрскај темјан наоколу. Шетај со амајлија во џеб. Општо, секогаш да те гледа со крената глава и насмевнат. Дури и изнасмеј се пред неа и да не ти е до тоа. Или прај се дека не ја регистрираш(што би ти било најпаметно).
Еве убави и корисни совети си доби селидба, молкови, темјани... Среди мозгата и мајндсетот прво и не дозволувај да ти влезе во глава, никој не може да ти влијае на ништо без твоја дозвола. Тек потоа може да видиме шо се дешава со наталната да не е некоја друга виша сила у прашање наместо комшиката и нејзините ѓаволи. Има, има, спас секогаш има.
Човек..исто. Ќе им прелие мозокот од толку завист и злоба. На твоите неуспешни обиди ќе се ситат, а не дај боже да чујат нешто позитивно за тебе, цела недела им е расипана. И не знам дали знаат, ама им се гледа на фацата колку пукаат во себе од нервоза. Поседуваат "Зошто она може, а јас не?" мајндсет, наместо "Она може, ама и јас можам", заеднички успех и мотивација. Тоа време што го поминуваат на хејтање може да го поминат во пракса за остварување на нивна цел.
Исто ќе речев Били ама веке ти кажале Не кажувај никако ништо на никој што знајш дека се сити. Има такви злобни луѓе што само ќе те погледнат и нешто лошо ти се случува А и каде и да одиш има такви, нема спас од ним
А ја не знам и шо се кажуе како си се породила. Кажи штркот ми го денесе и ајт у курац. Па нека серат после.
Фитнес инфлуенсери be like - јадењево е без додадени шеќери, богато со протеини и здрави масти и содржи 200 калории и после тоа ќе го пијам моето 251во кафе во денот. Јасно ми е зашто неќете кардио Океј, сериозно. Ако сте секогаш поспани без кафе проверете си железо и остали параметри. Зашто не, не е нормално на кофеин да дишеш.
Никој не може да ти влијае без дозвола...освен наталната. Може комшиката има појака натална, па затоа
Ама па и реално да ти кажам, ко ке почнат да ми раскажуваат од А до Ш како било шо било се по ред вклучувајќи и столицата каква им била- коса ми се крева. Уште слика од лајното фали (види фотос да направат). Like who the F cares.
Не може никој, ни комшиката, ни нејзините ѓаволи, ни нејзината натална ако си решен да тераш се кај што му е местото и да се однесеш кај што ти е местото. Наталната може само да го потпомогне успат у тој процес, ама тоа е друг муабет. Ај добро утро! Спојлер: .
Понекогаш сум лута на родителите што ме воспитале да имам добри манири, да помагам на луѓето што се во невоља наместо да терам се у курац кога некој ќе претера со барање на услуги а го мрзи да крене од вилушка потешко.
Ич не сте интересни со јадење гомна за луѓе кои денес одлучиле да празнуваат љубов. Ниту пак сте интересни со потсмевањето и хехенце шегите од седмо за осмо. Ајт, идам да си славам Валентин и да уживам во вниманието на човекот што ми значи.