"But if you like causing trouble up in hotel rooms And if you like having secret little rendezvous If you like to do the things you know that we shouldn't do Then baby, I'm perfect for you. And if you like midnight driving with the windows down And if you like going places we can't even pronounce If you like to do whatever you've been dreaming about Then baby, you're perfect."
Уште ова го немав видено… ми се згади животот. И секако дека ноктите се разлетани по цел автобус. Сељандура Да беше помлада убаво ќе ѝ речев, ама не ми се расправа со баби.
Пре пре преинтересни ми се докториве што се бунат за плата, а ги нема никаде да зборат за нефункционалноста на ФЗОМ. Пациенти who?
Види вака, ич не ме занима кој и зошто изневерува, пошо не сум лично засегната, па така не гледам зошто да судам или да оправдувам некого. Од друга страна, ако Трајче фаќа врски за магнет, значи дека така земал нечие место, можеби е и моето место кое го чекам со месеци, ама ете немам врски, па ќе си чекам уште. А, замисли си можеби да не фатил Трајче врски (и сличните како него), ќе сум добиела термин на време, а со тоа и состојбата ќе можела да се третира навремено. Така што... да, не ме засегаат туѓите животи и постапки, само тие кои директно влијаат на мене и мојот живот
Па за тоа што немаш ти термин треба да гледаш кривица у здравствениот систем, у немање доволно машини за магнет, не во Трајче. Другар на татко ми ако не фатеше врски сега на оној свет ќе беше. Или болје да умрел а?
Да, да, секогаш другите се криви, боже сачувај нашите постапки да си ги преиспитаме Дури и да имаме најмногу машини, пак ќе се најде некој како Трајче да фаќа врски, пошо не му се чека, бе!!! А, за другар ти, браво, он татко му го спасил, ама некој друг може отишол на друг свет оти ете, немал врски. Не знам како ова може да ви е нормално и да го браните?! И не само тоа, туку и да правите паралела помеѓу врскаџиство и изневерување
А по кој основ се докторите криви што ФЗОМ е нефункционален? Тоа е исто како да кажам професорите се криви што МОН не функционира .. глупости
Тотално исто иако има и секакви женски личности.Машкото не е ништо повеќе од ќерка но ете на родителите ги боли најмногу кога им е повредено детето
Понеделник е, и напорен беше денот. Ама како потајно да уживам во хаосот, и цела таа (не) организираност. Како потајно да верувам дека ако ги средам повеќето обврски сега, на почетокот, ќе ми биди полесно во текот на неделата. Не знам може грешам... И да, ја сакам рутината ама уживам во хаосот
Колку само може да остане трага во нашата душа од некого. Потиснати чувства, емоции, надежи, љубови....
Споредбата ти нема врска, а на болница никој не оди од убо туку од мака и секој треба да го почитува редот кога ќе му дојди.