Толку се изнервирав денеска ја ѝ помагам (на една идиотка) и она одеднаш ми се развика, демек најлесното сум го правела. Ама не онака, ,,можеш со ова да ми помогнеш" или онака другарски, ,,еј ти најлесното нормално", туку стварно ми се налути и развика. Не ми се караше и само изнервирано си отидов. Веројатно уште ќе бев нервозна и лута, ако на пат кон дома не го видов ова
Треба посебен круг во пеколот да страдаат најтешко што може за такви што се туркаат да влезат во лифт, автобус, кај и да е, пред тие што се внатре да излезат. Идиоти и идиотки, ќе ви стојам на врата додека не ме пуштите да излезам како човек, макар и 20 пати да проба да се затвори лифтот.. Кучки
Многу сум горда кој степен постигнав на лабаво реагирање кон туѓите очекувања. Баш сум 'од утре' и 'ќе те барам' муд и ми годи. Преку кур... а и ако не очекуваш нема ниту да се разочараш.
Гледам на тик ток што има, малку да се посмеам и ми искача лајв од мрднатава, вози и гледа на телефон, чита коментари и одговара, клика, стиска, пи*ка не и чуе, а дете вози во кола кое не е врзано. Изгледа е на автопат. Нормални ли се луѓево бе? И после некој недолжен ќе загине зошто она муцката треба да ја прчи ДОДЕКА ВОЗИ.
Ај погледнете ги само моментално Јупитер, Венера и Месечината заедно колку се само прекрасни, за некој саат ќе ги снема (утре пак ќе можат да се видат овој период околу зајдисонце кај18h).
Дали само мене штиклата парфеми Good Girl - Carolina Herrera ми мирисаат мех? Толку беа фалени по интернет, пакувањето личеше убаво, добар маркетинг значи само. Секогаш викав кога ќе земам поголема плата и ќе имам заштеда конечно ќе си купам и јас од овој парфем. Отидов да си се почастам, мирисот тежок и грозен, не ми се допадна, за таа цена не. Си се почастив со друг парфем за тие пари. Што ти правел маркетинг и инфлуенс на социјални мрежи. Се разочарав, залудно толку сум си правела филм за парфемот.
Во пмс или кога ќе добиеш или нема ни трошка да каснеш или ќе изедеш све дома сосе фотељата и телевизорот. Нема средина. ****** Случајно читам на една реклама Центар за еротика. ...ортотика било.
И јас имам видувано како сечат нокти во автобус, одвратно и некултурно, но кога имаш видено како жена седи во плитко во море во Грција и бричи мишки и нозе, можеш да свариш се друго.
Sakam da kazam deka mi fali sex. Soprugor skroz nezainteresiran, a mene i onaka sexot so nego odamna e gone with the wind. Ne baram ljubovnik, samo sakav malku dusata da si ja olesnam