Рагуза ни порачуваат дека жената е инспирација и борец и дека еден ден во годината не е доволен за да се потенцира нејзината вредност, АМА ЕДЕН ДЕН Е ДОВОЛЕН ДА СЕ ЗАРАБОТИ ОД НЕА И ДА И СЕ НАПЛАТИ ФАКИНГ 2000 ДЕН ЗА ПРОСЛАВА!
Сакам да кажам: Значи, ако веќе издаваш стан, од кога веќе седеле таму одредени луѓе, кираџии, треба најмалку постелнини нови да се сменат и нов душек на креветот за спиење да се стави, и прибор за јадење да се смени.. Јас не знам како очекувате да ви плати човек 200€+ кирија, ако вие основни работи немате сменето во станот од предходните кираџии.. Значи тоа не е луксуз, основни работи се, не може да ми кажеш дека треба да ти платам 250 евра за стан во кој што спиеле најмалку 10 луѓе на креветот во спална пред мене..
Ае настрана за празников Ама на вакви однапред испланирани мениа по ресторани никад не верувам. Поарно да отидеш сам и да си платиш колку си изедеш.
Воопшто не се согласувам со ова , дали тие родители што се коцкари/алкохоличари итн. Сакаат најдобро за своите деца? Не би рекла дека сите родители сакаат најдобро за своите деца ,има многу себични родители. Колку деца имаат трауми поради нивните родители. Така да мислењето не ти е на место.