Кафаниве веќе ми станаа досадни....иста музика, секој викенд дежа ву. Диско ми е досадно, а и онака како баба сум за стоење со кичмата Кафана ми здосади, каде да се искача?
Јас одам на театар, опера, балет и изложби и концерти фатив едно 20 настани за последните 4 месеци. Исто и парк и природа е ОК. Одам и во кино само поретко.
Во МКЦ ретко одам јас сум повеќе по класични работи...барем во последно време...но може да отидам добар е.
https://m.facebook.com/story.php?st...KnvUGbChRl&id=111663638853431&mibextid=l066kq доказ дека сѐ се може кога се сака. Изговори секогаш има.. Браво душа
Jas imam zablazevam na lugeto sto ponedelnik se nasmeani,veseli,raspolozeni uste vo 06h sabajle imat zelba za muabet i nikako ne prestanuvat....
Најлошата болка е да бидеш повреден од човек на кого си му ја кажал(објаснил)твојата болка. Добар ден.
СДК дека денеска бев во Дм. Го смениле сејкурито, оној беше насмеан, се зезаше, муабетеше, не сметаше да разгледаш на раат. Овој сега, намрштен, мислиш ќе те убие Некој се пожали тука, еве и јас се приклучувам во клубот
Nekoj i pozadi grb ke ostani veren, nekoj pred tebe svalerkata ke ti ja pokazi. Ednostavno nemam sreka vo ljubovta....
Има спасување на лаптоп врз кој истурив вода? Уклучен у штекер беше, одма го исклучив лаптопот кога се потопи и го свртев однопаку. Од прееска така стои...или да си планирам пак буџет за нов? Некој да ми каже дека има надеж?
Она кога ќе ти ја одерат кожата од глупости, зезање, безобразлук, па те мотивираат да им .. мајката. Епа второво.