Ај ноу дет фил. Јас имав еден случај со хирушки зафат, не сакам да се сеќавам многу, траума ми е, затоа што чекав многу. Ама верувам дека си во добри раце, се ќе помине. Мисли на други работи, позитивни. Ајде, жена си, можеш се.
Ај прво пости на Нова и Пуна месечина, па ај прај месечева вода. Па ај сеа прај месечева вода со кристал, па чисти ги кристалите со неа. Па ај манифестирај и на водата, па пиј ја. Па ај сеа чувај ја водата , и пуни ја истата на секоја Пуна месечина, и пиј ја коа не ти е арно. Сеа уше пентаграм да нацртам, да забајам, и на метлата до Скопје да полетам.
Ако по утрото се познава денот, ќе биде ова добра година. ''Скрши нога'' за арно се велеше и беше така? Фигуративно/буквално исто е ваљда, како и да е ја буквално си ја сфатив работата. Да не должам, се чувствувам како Рос, идентично. Спојлер: .
Таман дојдов еве и тука да ги пофалам модераторите, рекоа нејќеле многу да ги фалам. Кога фалиш не чиниш, кога критикуваш пак не чиниш.
За тебе Биљо од тоа шо те прочитав би рекол само дека покрај сувото гори и суровото, за останатите не сум баш толку сигурен
Сдк, да не постои темата мјф е одлична идеја. На кој му фалат јавни фаци, ќе си ги најде сам на јавни платформи, нели. Јас лично ќе бев посреќна да немав поим кои се мјф деновиве. И сите среќни и весели, нели Не дека некој ќе ме послуша, ама јас да си кажам.
Не бе зошто нека си седи темата арна си е, доволно е од администрација да фрчнат по некој бан за се то шо се јади таму а не е за јадење, пак да видиш после како ќе си легнат работите
Идејата е супер, ама уште поарно да се дозволи бришење профили (како на нормални форуми, па наместо ник да си стои само Анонимус, да не се нарушуваат "битни" дискусии), па после да преброиме колку теми и членови ќе останат. И колку битни дискусии ќе останат.
Зошто? 1. Која вредност ја има? Нешто некој попаметен е ко ќе ја прочита, поинформиран, поинспириран? 2. Темата не е форумот. И тоа треба да им е јасно и на тие што им пречи (по потреба) и на тие што ја метат. Форумов сеуште има некои умни и инспиративни девојки и жени, и греота е да се јадат бубрези , форум=мјф. 3. Темата ич никому нема да фали, ви ветувам
Форумот е се она што се пишува на него, а темата е за јавни личности кои некои што го интересира ќе ја прати како и секоја останата друга тема, а тоа што се дозволува премногу и се толерира се и сешто тоа треба да се среди и ќе биде океј