Среќна 9-ка момче мое ! Цела среќа на овој свет да те следи , да ти се множат годините во здравје и љубов !
Влагам во автобус на горниот кат, full пензионери врие што да ти кажувам , само што не земале да играат шах. Не можеш ни да влезеш ни да искочиш од автобус ужас! Се гураат за влез мислиш без превоз ќе останaт... Абе кој го измисли ова за пензионериве вторник и петок ,,бесплатно возење", кај му била паметот!
Па уште безобразен си ако не станеш на постар а ти од работа некогаш не знаеш каде си, едвај одат ама битно треба да се возат во бус ќе припаднат ама нема врска тоа
Кога ги гледам на серииве како искрено си зборуваат за чувства, емоции, ми иде да се пукнам у колено. Треба да почнам да учам нешто од нив
Не е многу често , но некои луѓе навистина од грди пајчиња во лебеди се претвараат...стартната позиција успеваат да ја надминат само поради тоа што умеат да прифатат и применат добронамерни совети. И оп, еден ден блеснуваат многу посилно од вистинските лебеди, кои ја губат својата убавина додека самозаљубено се огледаат во својот беспрекорен лик. И додека првиве со благодарност ги впиваат попаметните и подобри од себе, на вториве презирот им станува штит и меч во борбата со " простотилокот и глупоста на просечните". Интересен феномен.
Никогаш не разбрав дали е позитивен или негативен лик. Гедам овие Q го поддржуваат, нешто како месија им е. Ама пак антипатичен ми е, и кога ќе ја видам Меланија таква како огорчена...
Едно убиство, едно исчезнато лице, грабеж сред бел ден, и некоја со нож се заканувала во болница Не е многу за еден ден?
Една познаничка неочекувано се појави вчера на вратата од канцеларија и денес со нејзина помош завршив работа. Благодарам, А......... од срце, нема да заборавам и ќе вратам дупло. А мене камен ми падна од гради.
ми се сфиѓа шо коа малце ќе ми е боље, мојот мрднат мозок одма се фаќа за работа.. толку беше од одморот ама обожавам да учам на моменти уфф боље вака него ко билка да спијам само. Тоа не сум јас ја би му ја здувала утер на кеј, ама после тешко мене ќе е.. да не се курчам одма најарно ми е
Според мене е негативен, до даске. Q-anon се нео-фашисти кои веруваат во сите можни теории на заговор.