Ништо не се менува преку ноќ, не е џабе и не го гледај на кратки стази. Швалерки и финансиски зависни е многу популарен избор и шорткат овде, немам објаснение зошто, кога земји со пониски стандарди го отфрлија истото.
Девојката на рекламата што ке е денес на се или нешто има 18 години?!! Добро чув Личи на жена од 35+ ... не знам шо е со некои луге
Сакам да кажам... Да тие@ам државата. За пари си играат со здравјето на луѓето. Сируп амоксиклав да нема од ниту една фирма, ни со рецепт, ни приватно. Едно големо браво за сите што досега ја водеа државата. Ќе не умрите за лекови.
Question: How low can you go? Pique family: Yes, yes indeed. https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...-leaves-Barcelona-served-eviction-notice.html
Временцево само за на планинска куќичка, да си го запалиш оганчето, да си земеш чаша вино во рака, да си пуштиш музика и да одлуташ во бестрага со мислите Ама и во загушливиот град не е лошо, ќе застанам на прозорец и ќе си гледам кај што паѓаат капките дожд, час ќе одлутам, час ќе се вратам во факинг реалност
“Келнер поставен за директор на железница” За железница треба директор свирач, да свири фајронт таму… -Божидар Божиновски знае човеков и најтрагичните работи, да ги сврти на смеење наздравје нов директор
А плата за февруари дали пуштија? Тешко на вработените на железници, јака им душа сериозно. Си се спремив, си се натоварив, одам и ми вика нема денес воз штрајкуваме. Парталите и назад. Најубајте спомени се од патување со воз, не е мит.
Јас баш сакам, возбудливо ми е да чекам Сдк колку сакам дожд... Всушност, сакам секакво време, освен облачно-ведро... Пола небо со облаци, а пола празно. За мене тоа е најлошо...
Ваљда зависи колку ти е битно. Мене ова што го чекам ми е многуууу биткно. Ја па ич не сакам дожд. Сакам сонце.