Кога е зорт, не се бира ниту место, ниту време. https://www.tiktok.com/@nikocuturic/video/7216348324037709083? https://www.tiktok.com/@nikocuturic/video/7217413831566347546?
@Billy Idol Леле Ќе речев, тоалети има одма на самите спратови, ама кога ќе ми текне колку пати имало "подарок" на самите плочки, на подот Ова се се, кратки хорор приказни, за кои понекогаш луѓето заслужуваат јавно да бидат објавени.
Значи ми се згрози денот од самата помисла како го прави тоа. Толку се некои луѓе без мозок,па и ова. Се мислам како реагирале луѓето кога влегле внатре.Damn.
Имаше една случка во автобус по партизанска, еден човек почна да вреска МАСТОРЕ КОЧИИИИ, КОЧЧИИИИ. Шоферот цел збунет прашува што е, и овој човекот продолжува да вреска хистерично КОЧИИИИ ТУКА КОЧИИИ. И шоферот застана кај Градежен, и човекот трчејќи замина кај дрвата, клекна и почна да се*е. Цел автобус се смееше. Ама воопшто не е смешно, кога фаќа зортот, не бира ни време ни место.
Едно големо БРАВО за песнава! Сигурна сум дека ќе мотивира многу жени и луѓе да не се откажуваат од својата цел,и да се сакаат такви какви што се! Спотот беше прекрасен,пораката што ја пренесе исто така беше прекрасна. Епа,како и многу убави коментари,така имам и еден лош коментар за песната:текстот. Беше многу мотивирачки,но некои зборови,некако многу ми беа ,,сељачки,,. Не знам,може и да е некој нов начин на пеење на македонскиве/српскиве песни,па да се употребуваат зборови како:некад наместо некогаш,продужи наместо продолжи,сијаш наместо сјаеш,и сл. Сепак,освен оваа ,,мала,, замерка песната беше одлична.
i dveve prikazni se izmisleni prviot sirot mnogu kreativen posho e ne znae sto da smisli za kontent, a i ova na partizanska demek nemase da ostane zabelezano so slika ili video.
Тоа е рап. И рап на англиски не оди без сленгови. Освен што додава на звучноста на песната, многу е по personal кога рапува на дијалект и тоа додава да биде поемотивно. Чак глупо ќе беше да беше книжевен македонски.
Не е прв пат некој да се посерел/помочал/оставил влошка испрљана во некоја пресоблекувална во некој бутик.Така да ништо чудно не е. А за тоа со автобусот,све бива