Ако мажот е градежник, а жена му на лента во фабрика работи, најдобро да немаат деца. По твоја логика.
Е тие верувај, најубаво си живеат и им е најубаво. Нема предрасуди, нема комплекси, нема феминизам, само искрена љубов.
@Gornn Си доаѓате дома во исто време со сопругата од работа, ти си полегнуваш, а таа децата ги средува, ручек прави, чисти и се друго прави. Тоа е таа искрена љубов?
Да да, Горан домаќин чоек, деца гледа, готви, чисти, пере, секса минимум саат време, лопатар, багериста, бивш затвореник у Голи Оток, тука паламуди на женски форум по цел ден. Ој таму работи нешо, биди муж у пракса, а не само у некој паралелен универзум, кај тебе у глаата.
Знам и краставици да исецкам и да жонглирам со патлиџани. Можам и да носаж по две лубеници под мишка. Човек за све.
Она кога либе знае дека сум во ПМС и ќе ми се појави на врата ненајавен со еден куп грицки и благи, ќе ме гушне и ќе си грицкаме заедно со филм. Кој би рекол дека среќата може да ја најдеш и во пакетче смоки.
И јас не сум видела маж да носи девет месеци дете во стомак и да го извади од п*!$+ка, па пак не се користи таа биолошка предност за "победа" во непотребната дискусија кому му е потешко во животот. Фамилијата и домот се за двајца кои се во партнерство, сѐ друго е типично мушко пренемагање.