Нема врска Балкан, и од надвор се многу полоши. Немаат морал,немаат вредност и женското го гледаат како “парче месо што ќе го изедат за вечера”. Толку. Оние ретките поцивилизираните не се ни појавуваат, постојат ама ко да не постојат.
Јас сакам да го земам Горан една недела со мене. Онака да види рок како е ко ќе те притиска, ко ќе гла си акаш и не знајш шо да напрајш, вчера ко пишел дека физичка работа е потешка јас сум имала главоболка и бев пред плачење пошто таман ќе завршев нешто и спремна да продолжам на другото, ќе рефреширав и бум, дупло поќе работа. Плус ќе земаш сајд џобс со "другата работа", mind you, пак не е физичка. Сигурно ќе му дојди како освежување и ќе одмори. Зато сакам да го земам со мене на една недела. Како одмор ќе му дојди.
Знам дека ви е тешко што дојдоа феминистките и ви ги упропастија плановите да можете со нас да се однесувате како стока, да купувате невести и да имате максимален авторитет над нив, ама напијте се чај од камилица, добар е за нервите.
Многу интересна појава ми се ова маженцава што коментираат зошто немало жени што работат во рудници, градежништво нз шо а сме барале еднаквост, а истите тие во живот не фатиле лопата, се на готово добиле од своите жени/мајки, дремат у канцаларија и мрчат за жените.
Не сфаќате колку е тешко да копаш, градиш облакодери, вадиш дијаманти од Конго, се бориш со мечки, паралелно се паркираш со булдожер и на сето тоа, да имаш време женски форум да збогатуваш со автентични мислења. Гоки не само својата сопруга, туку и нас не забавува со својата божествена смисла за хумор. Damn, we should be more grateful
Гледам како одредени членови се обидуваат да стигнат со број на мислења до одредена тема за да можат да пишуваат и многу ми е смешно Пишуваат во сите можни теми по збор - два за да стигнат до одредена броја
Затоа што ќе ги сметаат за глупаци,папучари и чудаци. Не можат да дојдат на ред од првите такозвани мангупи.
Ви текнува на мајката што бараше жена за синот по групите? Епа синот во меѓувреме јако се истакнува. Спојлер
Смешно ми е како одредени членови кои долго се на форумов ги омаловажуваат оние кои пробуваат да се вклопат во форумот и да ги имаат сите теми отворени за комуникација