Баш дека НЕ ја споредувам. Не знам колку пати да посочам. Нашата правда и лекарската комора ја споредува Веапоска и чашата и за двете вика исти казни треба. А јас викам не треба. Ај пак кажи ми го истото
Нема да е траен и долг, ни прв ни последен брате, си земам ја одвреме навреме редовно, убаво е за душата тоа, a за лепота па и да не зборуваме. Препорачувам на сите, да бидеме сите што е можно посреќни и поубаЈ и светот ќе биде подобро место за живеење. Ајде, отиде Харли за Хаваи ... се враќа за која недела.
Членката сакаше да каже дека за неважни работи, како истурен пијалок или скршена чаша, добивала казна, а овие луѓе убија и ништо. Во тој контекст беше споредбата, претпоставувам.
Dali samo mene vo nitu eden butik (osven golemite kako zara) vo pomalite nigde ne mi davaat fiskalna smetka? Dali imam pravo da si pobaram, znam deka ne prijavuvaat artikli ama jas barem od nekade sakam smetka da dobijam? Ne mislam na onlajn butici
Моментот кога вртам низ видеа на инстаграм и ќе видам какви чудни работи лајкнувале луѓе што ги познавам... Што ви поминува низ главата бе? Што би рекле браќа Амери, cringe.
Лично никогаш не сум се плашела од работа, туку од токсична работна средина. И лично, ми немало ништо подемотивирачки да сработиш дупло, и за твојот колега, а на крај само него да го наградат, а ти кловн
Ама новиве корпи во Кам маркет... Никако не бива, ни да земам корпа каква што е огромна за само неколку намирници, ни па во раце да ги носам оти малку се за во корпата, многу за во раце. Каква глупост, ај што донесоа такви корпи, барем и тие во нормална големина да ги задржеа.
Никогаш,ама НИКОГАШ,да не сте ја изговориле реченицата,а што често сум ја слушнала,дека сте останале во токсичен брак заради децата! Децата најмалку што сакаат е да живеат покрај такви родители. Само им оставате трауми,или образец по кој ќе дефинираат како бракот треба да изгледа,дека тоа е,,нормалното,,.Жал ми е,ама ќе си ги осакатите емотивно децата за навек. Ќе се раководат по она за кое единствено слушнале од ваша уста,ќути,трпи,пред партнер,пријател,работодавец,итн. Затоа престанете децата да ви бидат оправдание за вашиот недостаток на храброст,или ма што и да е!
За преглед на лекар, ама некогаш ги има некогаш не. Некогаш ќе те прегледа некогаш не. И некогаш добро е да се посети психијатрија, некогаш не.