Не купувајте чоколади, пакетчиња и остали слаткиши на децата за празници, мајките ги јадат Срам ми е да се појавам во темата за диети
Зависи од градбата на телото. Го спомнала членка Њујоркер. Поголемиот дел од нивните маици ептен се шират и најмногу ми одговараат разни броеви од нив.
Дојдов до заклучок дека ако еден ден дојде ред за жена претседател мислам дека јас не би била добар избор, од проста причина што не сум многу по уфилување и увиткување на стварите, бар не долго време. Можда на првиот не, ама на вториот прес сигурно јас на мојот народ ќе му плеснам се во лице како стојат реално стварите(и како самиот он има допринесено за тоа), онака во tough love style братски, и ќе отерам се до бестрага. Spoiler: . Иначе нели имаше тема, што би направиле/смениле доколку сте претседател, нешто во тој стил беше?
Таман кога ќе се осетиш супер, цврсто, сигурно; бам, ќе те мавнат нови двоумења, самокритики, каења, претерани самоанализирања, и ќе си создадеш нови комплекси и причини за анкциозност и паника. Тоа е таа neverending борба сам со себе. Вечна потрага на олеснување. Вечно пренаштимување на перспективата - сè е менливо и минливо, а животот е краток. Па затоа која е поентата да се откажеш од борбата да се осеќаш добро и да си среќен? Која е поентата да го потрошиш тој краток живот на очајување, самосожалување, кукање, да дозволиш негативните мисли да те разубедат во нешто патетично и невредно? Недозволиво е откажување или предавање на лошите чувства. Тоа што можеш да го смениш, направи сè за да го смениш. Тоа што не можеш да го смениш, прифати го дека е така како што е и терај даље. Создади нови нешта кои ќе го загушат постоењето на тоа кое не можеш да го промениш. Spoiler: No, thank you. I can't afford to panic.
Плис кажете ми дека премиерон наш на говорот во Виена не вика "balls" (муда) туку нешто друго. Ај плис
Ги прочитав коментарите на објавата на фемина за Антониа и ми се згади од женичките. Не ни сакам жени да ги наречам, дошле да напишат сто коментари со потсмев само зашто си го сликала стомакот, одвратна била, забегана. Не знам што расипан мозок треба да имаш да те исполнува вреѓање на трудни жени.
https://www.instagram.com/reel/CrXrFL1LhmO/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Вчера на онаа емисијата на Богдан Илиевски го видов ова и прееска на Инстаграм.
Чел живот хардкор мешам алкохол иако знам дека отсабајле нема да можам ништо да ставам во уста, ама оваа снага не се дава бар уште 2-3 години Памет само
Колку години имаш? Точно ќе ти кажам кога почнува да се дава снагата. Извор: некогаш ептен ми е шити на сабајле ама во исто време имаш поголем праг на толеранција во моментот дур пиеш.
Да, 25, уште добри 4 години имаш. После е тешкото. 21 си практично бебе и ќе мешаш и ништо нема да ти е ехеее. Ко ќе ми текни шток па вино па рум имам пиено па пиво да се "отрезнам" и другиот ден на факултет без мака. Сега во најмала рака со емотивна болка станвам, ама и физичка.
Ја само со попреченост за јадење Така ми се јаде… Кафево коа го голтнав мислам низ нос ќе ми искочеше. Ама веч е боље Ајде ајде загревање за лето.. 4 месеци ме чекаат Ауу четири месеци одмор Ват кога ќе го кажам вака гласно душата ми се радува
За Антонија е сама Фемина крива. Да напишете нешто само и нормално ќе има глупави реакции. Пејачката споделила на нејзиниот профил, не правела интервју со фемина. И Ријана беше со голо мешко се утепаа јадејќи наполитанки, таа си тераше по нејзино. И најтрагичното во целата ситуација е што критичарите во секој збор им е Господ во уста. Како сакала така се облекла,се сликала и тоа се вика личен живот. Кога ќе земете да правите интервју па има слики тогаш ќе биде приказна и ќе може да се каже нешто. Само овој народ е гладен за скандали и бум вести.