Ако повеќемина го пријавиме профилов и содржинава што ја споделува, можеби ќе биде избришан, како што заслужува. https://www.facebook.com/mariq.dimitrova.758737?mibextid=ZbWKwL Одвратно и за жалење
Пишува по портали коментари со говор на омраза кон Македонци и Македонија, се занимава со споделување исто такви објави и лажна историја, негирање на се' македонско. Едит: имево и сликава може да се лажни и да не е таа вистинската личност позади овој профил.
Сега и го гледав профилот, очигледно е дека е лажен. Две три објави видов и толку, одма репорт напраив. Болни умови, тоа е
Верник сум, и си ги сакам Господ и религијата многу. И гледам колку можам да живеам по нејзе и да бидам добар човек. И јас сум грешна секако. Не постои совршено. Ама, верски фанатици, поготово млади особи скраја да е
Не знам како не ви е срам, да го ризикувате здравјето на родителите само за да ви ги гледаат децата. Жими се, во поглед на тоа, колку сакам само ние двајцата да сме способни сами за тоа. Воопшто, ама баш на никој не би сакала да му наметнувам обврска. Секој чест, на родителите што сами и со минимална помош од страна успеале да изгледаат дали едно или повеќе деца.
Добро и овде ве читам, и у групава на Фб. И едно не сфаќам: шо мислите коа зимате пари. Шо? Некој на лепе очи ќе ви ги даде, ќе ви ги поклони? Не треба да ги вратите? Или у моментот коа ви требаат мислите само да ги земете? Сфаќам коа гори под нозе, ама НИКАД НИКАДД не сум се задужила ако знам дека не можам да ги вратам парите. Ја сум скарана со штедење и тргање пари на страна. И знам дека и 500 ден ако позајмам, 15 години ќе ги собирам. И НЕ ПОЗАЈМУВАМ. Нема да си го прљам образог за 500 ден Ама сумиве??? ама волкави суми?? Шо праите бе луѓе? Хотели отварате, кафичи? Не сфаќам?
Може и да е може и да не е за стан. Сум имала случаеви каде зимаат волкава сума на кредити и за коцкање
СДК, има вистина во тоа дека луѓето убаво го гледаат и знаат твојот потенцијал, само се плашат ти да не си го видиш
Кај мене у роден крај кога идеш да купуваш нешто од пиљари прво свратиш до кладилниците Моцарт или Златна Копачка да ги викнеш овие што работат во пиљара.
Mislam deka site ke puknime od jadenje,samo izgovor ni se praznicite,kako samo 2 dena da treba da se jadi,postojan strav da ne ostanime gladni,ehhhhh ,vaka bese i koga bese koronata,a sega so sekoj neraboten den uste poveke i poveke