Ок ама што ти е невкусно?! Секси е. И надвор има голи дрва во зима не пријаат на околината ама стојат. И се сликате до дрвата, и корени садите по дома. Сакам да кажам уметност си е уметност каква и да е.
СДК1: Како генерално анксиозна личност, воопшто не сакам да сум во неизвестност долги периоди. Но еве си се чудам самата на силата што ја имам што издржувам уште. Ама до кога стои прашањето.. СДК2: Во последно време ич не ми се социјализира со луѓе од работа. Ми треба некој период од дома да поработам и се надевам ќе ме пуштат некое време барем летово.
Одма мешате баби и Жаби. Убаво е некоја помала и дискретна тетоважа, а не сликовница. Според мене. Е сега ако некоја сака мажи без брада, а јас сакам, ми е убаво.. Што да и речам? Инаку не се сликам јас до дрва хахах за жал. @Ugly Duckling што праиме еве кај некои Скандинавски држави, што не се по тетоважите? Значи и тие имаат уназаден мозок?
Аман кога ќе се фатите за нешто. Не и било вкусно некој во канцеларија да биде тетовиран. На вас ви е. Мора ли сте да се согласуваме за се во животот? Што се не ќе прочита човек. Во една тема и се запнаа на една членка зошто не сака дебели мажи, на друга зошто не сака мажи без заби и сега на трета зошто не сака тетовирани ликови на работно место. За вас ли се тетовирате, шминкате, облекувате, обликувате, вежбате, средувате, дебелеете, слабеете, или за другите? И да се објаснува зошто не и било вкусно. Констатира, да сака да образложи ќе напише. Ете така. Не и се допаѓа. По напишани 20 страни убедување, ќе и се смени мислењето? Веројатно не.
Рековме, секој си има мислење и треба да се почитува. И што морам јас да му менувам на некому мислење? Ако за некого нешто му се допаѓа или не тоа е негово право.
За тетоважите, најдобриот во работата има прејак слив, тим лидеро ми има прејака тетоважа, и од менаџмент имат. Вуј фирма неработничка и непрофесионална сме биле. Не можам да дочекам и јас да се исшкртам и да сме комплетни.
Имаш три-четири, Јованка со датум прешкртана, Елена со датум прешкртана, Катерина со датум прешкртана, сегашната ја нема никаде
Жално за некои што си сфаќаат по нивно. Никој не рече дека тие што имаат тетоважи не се работници или сл.
па ти си една од поголемите мрчаторки овде на форумов СДК на тебе и нина ви е само да пљукате по некој ако има некој шо шири поише од вас две негативна енергија овде, да не се викам ко шо се викам еднаш нешо позитивно да пишете, мислам смак света ќе има
''Опција е и воведување на трета смена во преполните училишта'' Дали се нормалниии овие?? Пак кај деца ќе учат трета смена бее леле Бог да чува Сѐ е отидено кај нас, дефинитвно
Не е, за жал Само што слушнав на вести Освен ако не сум разбрала нешто погрешно, ама не, така кажаа @Bitter-Sweet е ајде де Не знаат веќе каква глупост да направат