Ништо не можеш да зачуваш за себе овде, па уште кога ќе им укажеш за оговарањето носевите во вис. Сѐ они навредени. Не ве зборам јас вас, не ни постоите. Вие зборите за мене. Бог да чува,примитивен народ.
Чув за случај каде што 3 девојки биле поканети да пробаат нов вкус на вејп (електронски цигари) и после првите дим два изгубиле свест и биле силувани. https://www.scmp.com/news/asia/sout...-lured-new-flavoured-vape-gang-raped-malaysia Мислам дека не е доволно само пијалоци да одбиваме на денешно време, боже чувај.
@Scott Weiland Прочитав дека во Австралија ќе бидат забранети. Во остатокот од светот не верувам. Но, дефинитивно треба да бидеме претпазливи очигледно во секоја ситуација. Не е до вејпот, до злото кај луѓето е. Навистина страшно и жално за девојките.
Подобро да врне отколку да дува силен северен ветер категорија 7 и да се плетка меѓу нозе. Кај нас моментално.
Денешната лекција: Нема паничарење, ниту очајување. Со оладена и трезвена глава мора да се најде решение за што и да пречи. Нема поента од избрзување само затоа што не се осеќаш добро во моментот.
Некои тука многу озбилно го сфаќаат форумов, као објаснува некој нешто без да иницира на навреда, ниту бил/а споменат/а, се наоѓа таа/тој поради Х причина и пишуе: како така ти збориш со мене?!?!?! Или: не можеш со мене вака да збориш Аииии мајко мила Ко да ви пишува на чело кои сте, може да сте кралица на Норвешка, сепак форумов е анонимен и можат другите да не се согласуваат со вас на одредено прашање и наместо да Ве персираат, слободно можат да ви се обратат со ТИ. Не сте тачни Се изнасмеав
Е да се сфати де, да се сфати. Зошто Норвешка има крал, сега одам да гуглам, има ли тоа нешто со машката доминација .