Денес после долго време во град ја сретнав бившата колешка која мислеше дека Русија е континент. Ми мавна од Mercedez-Benz GLC класа. Ех животе, животе...
Od toa so primetiv , se zbori za zenski frizer za zal nemozam da mu pomagam poso maski frizer sum haha
Налетав на еден од посмешните огласи за вработување: име на фирма и кои компетенци треба да ги поседува вработениот. Ништо друго. Ниту позиција, ниту локација, плата сачуј нив па да пишат
Си слушнала за Бојана Стаменов? Ја претставуваше Србија на една евровизија. Од 200 и кусур кила се симна на 100, само со промена на лајфстајл. Од друга страна, ми излегуваат на инста објави од некој популарен турски хирург кој оперира желудник на девојки/жени со 90 кила. Ако можела таа со 200 кила да го испоти задникот, можела и таа со дупло помалку. Но, погрешен пристап на проблемот а и желба за брзи и "лесни" резултати прават повеќето да се наредат во првата редица. Ова беше чисто пример за тоа кога работите може да зависат само од нас.
Najdegenska rabota shto mozete da ja napravite e da glumite preobrazovani i prepismeni na sekoja tema a ne znaete nitu shto znacat zborovite koi gi koristite a fala bogu pa ni kako se koristat, primer MORALNO. Primer: Pisuvaat recenica ne znaci deka neshto moralo da se kupi ako se nemalo pari ne bilo MORALNO. Za greota
Неделно попладне. Кафето спремно. Совршено време за комшијата да почне да сече дрва и да ти го руши раатот.
Читам сеа стари пораки на форумов, ми пишал некој пред 5 години да ми биде ФИНАНСИСКИ РОБ, и сум му акнала корпа?! Ој уби се мори, овцо еднааааааааа...
Тој некој можно е да имал финансиско друштво за брзи кредити, бидејќи таму роб му е народот изгледа му се пројавила желба и тој да робува, а честа за тоа ти припаднала тебе Гош. Пропуштена шанса јбг
Pominat eden ubav den na kafe vo Arcus Kumanovo ama dozdot ne dozvoli da se unisti toj moment ama zavrsiv so nastinka od koja kivam i sum malce umorna so nos tecenje Ke projde za koj den
Го сакам понеделик. И не сум луда. Ме потсетува на нови почетоци, авантури, возбуди па дури и стресови
Јас не одам на работа си подработувам од дома по час два дневно веќе со години. Сега ќе одам на кафе после на ручек па на доктор па вечер ако сум расположен ќе работам час два ако не утре од сабајле.
Сакам да кажам дека само шо пробав црниот патлиџанот, сфатив дека кладов сите зачини освен сол. Сол заборајв. А буквално нема шо нема од зачини внатре. Ама од ко кладов в уста се топи јадењево.
https://skopjeinfo.mk/foto-trotinet...en-zavrshi-vo-kontejner-drug-ostana-bez-ekran Каква стока од народ сме значи ауууу. Море не стока, навреда дури и за стоката сме, штеточини гнасни одвратни. Ццц резили.