Зашто? Веројатно за да можеш добро да заработуваш еден ден. И попот учел за нешто и ти си учел за нешто и така.
хахах значи исто е секаде . Буквално истото го коментиравме денес, носи кесе трча ваму таму незнае каде попрво да тргне и секаде за помалку од 1 минута завршува. (ми идеше да му уклучам тајмер) Само не му ја разбрав тарифата. Нека ми прости Господ ама во последно време не ги сакам свештените лица, едноставно се прават за пари и тарифа. Се изгуби суштината на верата.
Никој тоа не го кажа, сам си потенцираше. Те имам општо приметено дека и во живо си арогантен во одредени ситуации како и да е, ако некој те критикува не значи дека те смета за глупав.
Пак почнавте со препуцавање? Дечкото си кажа, како постапил, е сега некој друг одма се убаци 'јас да бев на твое место'. Зошто одма осудуваме? Као нашето е секогаш точно и правилно. Дечкото, така му дошло така постапил, во таа ситуација. Којзнај што осетил дур ја видел случката. А тоа, ако поможиш одма некој ќе ти рече, гледај си твој живот. Не реков да не се помогни, ама во ова лудо време.... Користете поблаги зборови луѓеее, не одма 'јас да бев на твое место ' Би можело, да го напраиш тоа и тоа, ама ете така ти дошло во тој момент. Е ова сосем поинаку звучи, нели.
Fala ti jas sakav da go stavam akcentot vrz ženata u ovaj slučaj deka ne e dobro da se kara pred deteto, oni na mene se nafrlija ja kriv. Sekako premisliv Jas ako otidev da prozboram na deteto nesto od kaj znam nekoj ke me napadne ke reče pedofil kako sea so me napagat, ako prozborev na majkata ona u nervozata možeše i ona sešto da mi reče. Fala ti GirlLove u sekoj slučaj, cenam te!
A šo ti demek si Sv. Marija? Jas barem imam hrabrost i lice i sekade i u živo i na internet sum istiot ne sum dvoličen i ne se prepravam pred lugeto.Koga druživme ja i ti?Deka ja i ti bevme zaedno? dali te namestiv nekade, dali te ogovarav nekade, dali sum ti dolžen?
Да, попот учел за то никој не го побива тој факт, и за тоа што учел има плата како секој од нас, а се друго што се дава под рака не ни треба да го има, ако е така зошто зема плата, нека работи хонорарно. Треба ако сакаш ти да му дајш, а не за се да си имат ценовник.
Како може да им сметаат деца пред зграда бе? Покрај кола и играле, а од кога кола на тротоар се паркира? Све забегало, заминало, сега децата им се криви - си играле. Место да се среќни што не седат дома, што уште има детски џагор надвор, ним им сметале. Да направат едно тестирање, еден нормален ако има ете ќе потпишам со двете раце. Себични, исфрустрирани, искомплексирани лудаци полни злоба. Пу
Не знам за други ама кај моја и соседниве згради многу често удираат со топка во дуќаните од зградите и наводно зашто многу биле гласни понекогаш. Па на куќен совет се збореше ова дека е проблем. Мене не ми сметаат лично.
Кај нас има игралиште. Не играат со топка пред влез. И не се проблематични деца. Ама како викаат: некои од сабајле го мразат цел свет, поручек почнуваат и самите себе
Кај мене баш околу зградата играат, пред дуќаните. Игралиште има едно ама подоле кај улицата е, кај други згради.
Сакам да кажам дека секогаш имав сомнежи за апликација шо сака да ме напрај bilingual. Happy pride month besties, stay happy.