Само сакам да ви кажам чувајте си ги децата ко очите, болни времиња дојдоа. Еве денес некој пациент со мандало ми кажа ја не сум имала појма шо е жена... Ок, за таквите увек можам на моменти муж да станам, не е проблем.
И оти тие што сфаќале шо е жена и си дефинираат рандом у глава, биле паметни, ние што се арчиме за влошки глупи и без елементарни познавања
Што бара маж во теми за бременост и женско репродуктивно здравје? Сакам да верувам дека е само желба да се научи нешто за жената и да се има разбирање за одредени состојби, а не болно манијачење дури и на такви теми.
СДК дека посакувам да лежам на некоја Хаваианска плажа и да пијам Маи Таи додека на мини сцена свират Pepper. А сакам да прашам, дали има уште некој од Мкд што обожава сурфање ко мене? Оваа љубов ми се јави кога во 8мо заедно со пола одделение собрани кај еден, го гледавме Blue Crush (изнајмен на касета), додека јадевме јагоди со шлаг. Од тогаш филмов традиционално го гледам секое лето. А доста често си пуштам WSL на Youtube, ме опушта неописливо. Ја обожавам таа култура на сурфање, возење џипови по островчиња, нуркање, пентарење по вулкански врвови, идење по пештери и водопади, кулирање на плажа навечер со bonfire, кампување под ѕвездено небо, риболовење, кајакарење, пловење со бродчиња, итн, итн, итн. Обожавам водени активности, обожавам да сум во и околу вода. Мразам само височини, ни за жива глава да спасам не сакам да праам ништо на високо. Заеби zipline, skydiving, банџиџампинг и остали ствари. За мене се земја и вода. И сонцеееее.
Мм го има 13ка про, јас 11ка и нема шанси како да направам убава зумирана слика од месечината. Некад и се прашувам за што имам ајфон ако не можам да ја сликам убаво Затоа и те прашав да не можеби јас не знам да ја сликам пустата ама до телефонот било
Се надевам ќе ги има епизодите прикачени на Јутуб да гледаме у слободно време исто како што ги гледавме епизодите од шоуто гола привлечност. Браво бе за Шветска , хахахха се смеам додека пишувам оти знам колку се против форумџиките кога ги читав у другата тема , ама еве и во овој “спорт“ ИЗГЛЕДОТ ќе биде една од 16 дисциплини по кои ќе се оценуваат натпреварувачите. https://info.mk/zabava/шведска-го-прогласи-сексот-за-спорт-и-е/ Шведска стана првата земја во светот која официјално го регистрираше сексот како спорт. Таа е и домаќин на првото Европско првенство за секс во Гетеборг, кое ќе почне на 8 јуни. Според извештаите, учесниците исто така ќе бидат оценувани во 16 дисциплини кои ќе вклучуваат орален секс, заведување, пенетрација, издржливост, број на оргазми, познавање на секс, хемија и комуникација помеѓу парот, изглед итн. Во согласност со овие аспекти, учесниците можат да добијат помеѓу пет и 10 поени.
Кога се обидувате да ги добиете родителите на телефон а се недостапни тоа за нив е ок( немав батерија, немав нет, спиев) кога тие се обидуваат да те добијат тебе а си недостапен настапува трета светска.
Ау дојде Понеделник, а јас од 6 и пол станата ко да не влегвам дома во 12 и пол вечер. Туку дај да си прилегнам.