Дојде такво време што пола од народот што аплицира за лотарија за виза во Германија да не знаат дека personal number е всушност матичен број. Неписмена раја аплицира за виза, утре ќе му речат да собере колку се 3+3 и ќе пише 7 од пресамоувереност. Знаењето е сила,знаењеѕо е моќ.
Трај лудница.Направивме прекршок да велат, што мислат ќе го фатат началникот и ќе им ја скине казната. Така еднаш бевме со автобус од Мк за Грција и на автобусот му пукна осовината и автобусот се накриви на едната страна.Дојде полиција и ради безбедносни причини мораше да се префрлиме во др автобус.Глупаците не возеа така не знам колку км и кондукторот се жали на шефот.Шефе не мразат грчиштата и некој не пријавил и сега не сопреа овде После изгинале луѓе , среќа што грциштата не мразат па еве живи сме со мм. Сите криви само ние најпаметни и најисправнии.
СДК дека повеќето луѓе не се против тебе, туку се за себе. Така да... фокусирај се на себе и не се замарај што прават другите.
Секогаш кога ќе си речиш: "Е не може да е полошо од ова", тука е универзумот експресно да те демантира.
Значи аман да повториме На автопат и раскрсница НЕ СЕ КОЧИ Не маче, не куче, не папагал, пари да врнат не смее да се кочи. Чоек ако е, ако му се живее ќе дае гас со нозете. жени низ Скопје редовно ама редовно или возат со 10 на сред раскрсница, и 10 души им свират позади, или ќе закочат нагло доведувајќи ги другите у опасност
Што туку добив порака на фб од непознат лик...,, Дај боже да не се разбудиш утре и да не го дочекаш утрешниот ден '' секако дека одма го блокирав, ама луѓе, стварно ако имате психички проблеми, не е срамота пишете на човек да Ви предложи некој идете лечете се, поголема срамота е на човек кој не го познавате вака да пишувате и посакувате
Си живееш нормалнo и од нигде така те мава OCD епизода левел; те невира распоредот на макароните во чинијата. Боже.Господе.
Сакам да кажам dating in your 30s be like -"As long as you love me We could be starving We could be homeless We could be broke..." -NO NO NO, this shit aint for me no more
Минативе денови блиски личности ме ставија во непријатна ситуација, да им помогнам бидејќи им било итно па поради нив да ги поместам моите планови и тоа им прејде во навика. Време е да почнам да одбивам услуги. Премногу е.
Чувството кога со личноста што сте една преубава година, заради склоп на домашни и финансиски проблеми одлучува да замине во Германија Малку е да кажам дека посакувам да не постои таа земја, ова трет пат ми се случува ама стварно ме боли. Ме боли душата. У животот само барав некој да е до мене, да не е во Германија. Еј животе дали пуно тражим???
Сакам да кажам дека презабавни ми се коментари кај шо Мајли пеј со Флечер. Цитати од библија долу. Бро пејат и се две секси жени шо играт заедно. Enjoy the music. И глетката реално.
ко еден лик Јемеља од приказни што сум ги читал во детството...тој само лежел на печка ко дембел и вечно бил залепен до неа...сегде одел со неа и ни господ не можел да го мрдне
Со 120 ќе закочиш? Или со 100? И ќе те удри некој од позади. Не се кочи. Замисли сите возат 100+ и ти закочиш за куче…
Феминче мислиш дека полесно ќе поминиш со удар од куче?? Како се денешниве коли све пластики има хаубата да ти ја парчоса Ова не дај боже никому Хаха аман дан те прочитаат поборнициве истомисленици со Анима мунди